وقوع حوادث ترافیکی در مهرماه امسال در کمر بندی یاسوج توجیه ناپذیر است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در جلسه ی کمیسیون راه و ایمنی
علی محمد احمدی با انتقاد از آنچه نبود طرح های موثر در حوزه ی ترافیک می خواند افزود : طرح های ترافیکی باید بر مبنای ایده های نو و با هدف کاهش واقعی سوانح و پاسخ به مطالبات مردم اجرا شوند .
وی اضافه کرد: مصوبات این شورا باید خروجی محور باشد و به این بهانه که منابع مالی محدود است نباید به اجرای استاندارد طرح ها بی تفاوت بود .
وی توجه به ایمن سازی را یک اصل در فرایند جاده سازی دانست و گفت: مشاهده می شود برخی طرح های در دست اجرا به دلیل نبود علایم هشدار دهنده و راهنما خود عامل تصادفات منجر به فوت شدند.
وی به مصدوم شدن 6 هزار و 770 نفر در شش ماه ی امسال اشاره کرد و افزود : باید سهم ترافیکی استان متناسب با ظرفیت ها باشد.
علی محمد احمدی خدمات سایر مجموعه های ذی ربط در زمان وقوع حوادث را مهم برشمرد و گفت: باید حضور و مداخله ی کادر امدادی اورژانس جاده ایی تا حد امکان به احیای مصدومان منجر شود .
خوشوقت رئیس راهور استان هم گفت : در شش ماهه ی اخیر 14 نفر از هم استانیها در معابر شهری در اثر سوانح ترافیکی درون شهری جان باختند .
شهردار یاسوج هم گفت: با اجرای برخی طرح های ترافیکی در صدد کاهش بروز تصادفات درون شهری هستیم .
نستهن مقدم از در دست اجرا بودن مقدمات طرح جامع ترافیکی شهر یاسوج برای 18 سال آینده اشاره کرد و گفت : البته کار ساماندهی و مکانیزه کردن برخی پلهای عابر پیاده در دستور کار شهرداری قرار گرفته است .
نژاد صفوی مدیر کل راه و شهر سازی هم با بیان اینکه استانداردهای مورد نیاز در مبادی ورودی شهرها کمتر مشاهده می شود بروز برخی سوانح را ناشی از این امر دانست .
در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از ایجاد و تجهیز مراکز خدمات جاده ای خبر داد و گفت : در توسعه ی خدمات ترافیکی 18 پایگاه اورژانس جاده ی تدارک دیده شد که از این تعداد 4 پایگاه فعال هستند .
اورنگ ایلامی وجود این پایگاه ها و برقراری اوژانس هوایی را عامل مهمی در احیای به موقع برخی مصدومان دانست .
در این جلسه اعضا در باره ی چگونگی تحق اهداف ترافیکی در محور های درون و برون شهری گفتگو کردند .