تولید ۸۵ درصد گوشت قرمز در کشور؛
خودکفایی کشور در تولید محصولات دامی
معاون وزیر کشاورزی: کشورمان در تولید همه محصولات دامی به جز گوشت قرمز به خودکفایی رسیده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، معاون امور تولیدات وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر بیش از ۸۵درصد گوشت قرمز مصرف داخلی در کشور تولید و تنها ۱۵درصد یعنی حدود ۱۵۰هزار تن از طریق واردات تامین میشود.
مرتضی رضایی در بازدید از دو واحد پرورش گاو شیری و گوشتی در قزوین افزود:با برنامه ریزی مدون و سرمایه گذاری مناسب، طی پنج یا شش سال در تولید گوشت قرمز نیز به خود کفایی خواهیم رسید.
او تدوین طرح ملی افزایش گوشت قرمز را در راستای سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین نیاز داخلی این مواد پروتئینی دانست و اضافه کرد:در این طرح با جذب سرمایه گذار در صدد پرورش و تولید دام با نژادهای گوشتی مناسب برای تامین گوشت مورد نیاز کشور هستیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ محدودیتی برای واردات دام و تلیسه مورد نیاز واحدهای پرورش دام کشور وجود ندارد و شرکتهای وارد کننده با طی مراحل قانونی میتوانند دام مورد نیاز خود را وارد کنند.
رضایی افزود: در این طرح در راستای تامین گوشت قرمز دامهای دومنظوره و نژاد گوشتی وارد خواهد شد.
او با بیان اینکه در تولید محصولات دامی علاوه بر تامین نیاز داخلی باید به صادرات نیز توجه کرد گفت: در زنجیره تکمیل و تولید محصولات دامی میتوان واحدهای کوچک دام روستایی را نیز در چرخه تولید حمایت کرد.