رئیس دانشگاه صدا و سیما: در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، رسانههای غربی کجا هستند تا اخبار موفقیت و شخصیت بالنده زن و دختر ایرانی را به سبب حضور در جامعه به نمایش گذارند؟
رئیس دانشگاه صدا و سیما افزود: رسانههای غربی از همان ۴۰ سال پیش القا میکردند که با وجود انقلاب و حکومتی دینی، باید انتظار حذف زنان و دختران را از عرصه فعالیتهای اجتماعی ایران داشت و زنان حرکتی قهقرایی را طی خواهند کرد و از حقوق و مدنیت امروزی جهان محروم خواهند شد.
وی گفت: این رسانههای غربی گویا یادشان رفته است که از وقوع انقلاب فرانسه و تولد جمهوریت در اروپا به سال ۱۷۸۹ میلادی، زنان بیش از ۱۰۰ سال حق رأی نداشتند و اول بار در سال ۱۹۱۰ حق رأی زنان مطرح شد، حتی حق تحصیل هم نه در قرون ۱۸ و ۱۹، بلکه در قرن بیستم برای زنان آزاد شد.
اسفندیاری افزود: رسانههای غربی اگر میتوانند دوباره فیلم «سافراجت» را پخش کنند؛ فیلمی که مربوط به جنبش حق رأی زنان در دهه ۱۹۲۰ میلادی در انگلیس است؛ در این فیلم زنی در میدان مسابقه اسب دوانی برای اینکه صدای قشر زن را به گوش ملکه برساند، خود را مقابل پای اسب انداخت و کشته شد.
این استاد دانشگاه گفت: چرا امروزه در سینمای غرب جنبشی تحت عنوان «Me Too» شکل میگیرد و در آن زنانی که در محیط کار و رسانههای غربی مورد تعرض و آزار جنسی قرار گرفته اند، به اعتراض نسبت به وضع موجود در رسانههای غرب میپردازند.
اسفندیاری افزود: رسانههایی که دم از جریان آزاد اطلاعات میزنند چرا درباره موفقیتهای اجتماعی، دانشگاهی، اقتصادی و کارآفرینی و بسیاری دیگر زنان و دختران ایرانی برنامه سازی نمیکنند و سکوت اختیار کرده اند، اما اگر کم و کاستی مشاهده کنند به برجسته سازی آن موضوع پرداخته و مدعی میشوند حقوق زنان در ایران کاملاً نادیده گرفته میشود.
رئیس دانشگاه صدا و سیما خطاب به دختران دانشجوی جدیدالورود این دانشگاه گفت: تا دوسال پیش دختران، فقط در دو رشته این دانشگاه تحصیل میکردند، اما امروزه در تمام رشتههای دانشگاه صدا و سیما حضوری فعال دارند زیرا معتقدیم نمیتوان نیمی از استعدادهای جامعه را نادیده گرفت، رسانههای غربی حتی یک استعداد رسانهای را نادیده نمیگیرند بنابراین شایسته نیست که در تحصیل دروس رسانه برای دختران دانشجو محدودیت تحصیل قایل بشویم.
این مدیر رسانه با اشاره به تفاهمنامههای همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و دیگر معاونتهای رسانه ملی افزود: تمام معاونتهای سازمان تمایل دارند تا دانشجویان علاوه بر گذران دروس تئوری، مهارتهای عملی نیز در قالب پروژههای کارورزی فراگیرند تا هنگام ورود به سازمان، از سطح دانش و توانایی بالایی برخوردار باشند.
رئیس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به دیدارهای زنان و دختران ورزشکار، نخبگان علمی و گویندگان و مجریان تلویزیون با رهبر انقلاب گفت: این دیدارها بسیار برای دختران و زنان امیدبخش، روحیه آفرین و مهم است، جلوههایی که رسانههای غربی به هیچ عنوان این نمونه تصاویر را انعکاس نمیدهند.
همچنین اسفندیاری در اردوی برادران این دانشگاه که در مجتمع زیباکنار برگزار شد، گفت: رئیس سازمان صدا و سیما تاکید و اهمیت خاصی نسبت به دانشگاه صدا و سیما قایل است، برای نمونه به منظور افزایش تولیدات کمی و کیفی دانشجویان در بخش رادیو و تلویزیون، بودجه تولیدات دانشجویی را تا ۵ برابر افزایش داده است.
وی افزود: با تعامل بخشهای فنی و فضای مجازی سازمان، در آینده نزدیک شاهد راه اندازی شبکه تصویری دانشگاه در بستر IPTV خواهیم بود تا تولیدات دانشجویی فرصت بیشتری برای نمایش پیدا کنند، همچنین دانشجویان به صورت عملی با پخش تلویزیونی و چگونگی کنداکتور نویسی آشنا شوند.
رئیس دانشگاه صدا و سیما در پایان به دانشجویان توصیه کرد که قدر فرصت کوتاه اردو را بدانند و دایره دوستان خود را افزایش دهند زیرا کار رسانه، کاری جمعی و گروهی است و آینده رسانه در دستان دانشجویان صدا و سیما است.