نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت :نظام سلامت کشور باید از درمان محوری به پیشگیری محوری تغییر جهت دهد.
وی افزود: الگوی تغذیه سالم و توجه به شاخص های امنیت غذایی نخستین گام در مسیر پیشگیری از انواع بیمارها است و مسئولان مربوطه باید در این امر خطیر برنامه ریزی و سرمایه گذاری کنند.
وی افزود: بخش عمده ای از سرمایه نقدی دولت در مسیر پرداخت یارانه نقدی مصرف می شود در صورتی که یارانه باید به دو دهک های پایین جامعه پرداخت شود و سایر اقشار این کمک را در بهبود کیفی الگوی زیست و امور پیشگیرانه دریافت کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نظارت را لازمه ارائه خدمات ایمن و با کیفیت پزشکی دانست و گفت: در صورتی که زیرساخت ها و امکانات پزشکی مطابق با سیاست های کلان و عدالت اجتماعی و سند درمان کشور توسعه داده شود بدون نظارت امکان ارایه خدمت ایمن و با کیفیت وجود نخواهد داشت.
دری نجف آبادی افزود: آموزش و به روزرسانی سطح علمی پزشکان نیز از دیگر وظایف اصلی وزارت بهداشت و درمان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی نیز گفت: 567 هزار نفر معادل 40 درصد از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش خدمات بیمه ای بیمه سلامت و بقیه زیر پوشش سایر صندوق های بیمه ای قرار دارند و سال گذشته 40 میلیارد تومان در استان برای افردا تحت پوشش هزینه شده است.
جیریایی افزود: 310 هزار نفر این افراد تحت پوشش صندوق بیمه عشایر و روستاییان، 88 هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه کارکنان دولت، 35 هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه سایر اقشار (جانبازان و خانواده شهدا) و 127 هزار تحت پوشش صندوق بیمه همگانی سازمان بیمه سلامت قرار دارند.
وی در ادامه گفت: 730 موسسه درمانی و بهداشتی بخش خصوصی و دولتی طرف قرار داد با این اداره کل وظیفه خدمت رسانی به بیمه شدگان این سازمان را برعهده دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: بیمه شدگان اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی سال گذشته 2 میلیون و 800 بار مراجعه به موسسه های طرف قرارداد با این اداره داشته اند و مراجعه این افراد به موسسات طرف قرارداد هر ماه 2 هزار و 200 میلیارد ریال هزینه برای این اداره کل به همراه داشته است.