هزار و 820 تن پاي مرغ فرآوري شده شش ماه گذشته به كشورهاي هنگ كنگ، ميانمار و ويتنام صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدير كل دامپزشكي مازندران با اعلام این خبر گفت: 4 واحد فعال دارای پروانه بهره برداري فرآوري پاي مرغ در مازندران وجود دارد که پس از دریافت مجوزهاي لازم از دامپزشكي استان براي صادرات اقدام مي كنند.
رضوانی افزود: كارشناسان دامپزشكي پس از درخواست اين واحدها براي صادرات، بر اساس قوانين و مقررات از محصول نهايي نمونه برداري شده و در آزمايشگاه رفرانس این اداره کل بعد از انجام آزمايشات ميكروبي و شيميايي مقابل تعاريف استانداردهاي بين المللي، در صورت تائيد سلامت مجوزهاي لازم را صادر می کنند.
با توجه به دارا بودن پروتئين، ويتامين و مواد معدني پاي مرغ، يكي از محبوبترين غذاها در كشورهاي آسياي شرقي محسوب می شود.