رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری: توسعه طرحهای بوم گردی با فعالتر کردن بخش خصوصی، از راهکارهای سازمان میراث فرهنگی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در همایش فعالان گردشگری استان در هتل عباسی اصفهان با اشاره به اینکه این طرح ها در استان های مختلف در حال اجراست گفت: برای هر طرح تا سقف 500میلیون ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.
علی اصغر مونسان هدف اول گردشگری را ایجاد اقتصاد پایدار دانست و افزود: با توجه به استانداردهای ایجاد شده، بخش خصوصی بخش عمده این هدف بوده و هم افزاری بین سازمان گردشگری و بخش خصوصی باعث شده تا بسیاری از ابنیه قدیمی، مرمت و درآمدزا باشد.
وی افزود: موزه ها به نرم افزارهایی مجهز شده اند که برای گردشگر توضیحات هر بخش را می دهد.
معاون رییس جمهور با اشاره به ایجاد بازارهای جدید برای صنایع دستی کشورمان گفت: صادرات صنایع دستی در ۶ماهه نخست امسال ۹درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه برای جذب گردشگر با وزارت امور خارجه در مورد لغو ویزا تعاملات لازم صورت گرفته گفت: به تازگی ویزا بین ایران و عمان نیز لغو شده است.
در این همایش از دو اثر تابلوی گردش ایام و گلدان مینا که به دست هنرمندان اصفهانی ساخته شده نیز رونمایی شد.