وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درخواست و پیشنهاد راه اندازی مرکز ملی IOT از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بررسی میشود، البته درخواستهایی نیز از سوی دیگر دانشگاهها داریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این ماهواره میتواند به ما کمک کند تا تصاویری بهتر برای پایش سطوح زیر کشت و کیفیت بهتر صنعت کشاورزی داشته باشیم و با استفاده از آن ظرفیتهای تحول دیجیتال در فناوری اطلاعات ایجاد شود.
وی افزود: در حوزههای دیگر مانند حوزه ابررایانه و حوزههای اقتصاد دیجیتال، امنیت و امنیت سازمانی، ارتباطات بسیار نزدیک و خوبی با مجموعه دانشگاه صنعتی امیرکبیر داریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بازدید از برج فناور مرکز ماهواره، اتاق تمیز و طرح ابر رایانه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: با توجه به فعالیتهای این دانشگاه ما چشم انداز خودمان را برای ایران دیجیتال تشریح کردیم و دانشگاه با توجه به ظرفیتهای خود اعلام آمادگی کرد که به عنوان قطب IOT در کشور فعال باشد.
وی افزود: تأسیس مرکز ملی IOT دانشگاه صنعتی امیرکبیر بررسی میشود البته ما درخواستهایی از دیگر دانشگاهها هم داریم و در تحول دیجیتال و اقتصاد دیجیتال نشانههای مختلفی داریم که هر کدام بر عهده یکی از دانشگاههای کشور چه در تهران و چه در شهرستانهاست.
آذری جهرمی گفت: این فرصت خوبی برای ماست که از ظرفیت دانشگاه بیشترین استفاده را ببریم و روند همکاری را توسعه دهیم.