فرآوری 130 تن شیره انگور
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
سالانه 10 هزار تن انگور از 500 هکتار تاکستان های بارور خوانسار برداشت می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ مدیرجهاد کشاورزی خوانسار گفت : 60 درصد این محصول باغی تبدیل به کشمش و 35 درصد هم به شیره انگور فرآوری و تنها 15 درصد بصورت تازه خوری مصرف می شود.
محمدرضا مجید افزود : با برداشت انگور و فرآوری آن به کشمش و شیره انگور زمینه اشتغال 200 نفر مستقیم و غیرمستقیم فراهم شده است.
وی پیش بینی کرد در بیشتر کارگاه های روستاهای این شهرستان 130 تن شیره انگور تولید شود.
خون سازی ، تسکین درد های عضلانی ، کاهش ضعف بدن و جوانی پوست از خواص شیره انگور است.
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار
تولید سالانه 10 هزار تن انگور از تاکستان های خوانسار