مصرف ماهی، توده های کوچک سرطان سینه را کنترل می کند
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، محققان علوم پزشکی در دانشگاه نبراسکا در آمریکا اعلام کردند غذای سرشار از روغن ماهی روند گسترش و رشد و نمو سلول های سرطانی سینه را در زنان کند می کند.
در واقع این بررسی نشان می دهد بالا بودن میزان اُمگا سه در غذا رشد و نمو سلول های سرطان سینه را در کسانی که توده های کوچک سرطانی در بدنشان تولید شده است به تاخیر می اندازد. دکتر ساراسوتی کاجه و همکارانش می گویند مصرف اومگا سه یا همان روغن ماهی سبب شد تومورهای سرطانی سینه در رشد و نمو دچار تاخیر شوند و از گسترش سلول های سرطانی سینه در موش های آزمایشگاهی جلوگیری شود. محققان بر این باورند که حتی در زنانی که توده های سرطانی سینه در آنها مشاهده شده نیز می توان با توصیه به مصرف ماهی، تا حد زیادی از رشد و نمو سرطان کاست.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، سرطان سینه ناشی از رشد خارج از قاعده سلول های غیرطبیعی در سینه است. در هر دو نوع تومورهای خوش خیم و بدخیم، رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود، در تومورهای بدخیم این رشد به صورت غیر قابل مهار ادامه می یابد تا حدی که در صورت عدم درمان، تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد.
شایع ترین نوع سرطان سینه، سرطان از منشاء مجاری شیری است و از آنجا که این نوع بافت بیشتر در یک چهارم بالایی و خارجی سینه وجود دارد، در حدود نیمی از سرطان های سینه در ربع فوقانی و خارجی آن یافت می شوند.
باید گفت که در تمام تومورها رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. خواه این تومور خوش خیم باشد یا بدخیم. آنچه حائز اهمیت است و تفاوت اصلی این دو نوع تومور را سبب می شود این است که روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود ولی در تومورهای بدخیم به صورت غیرقابل مهار ادامه می یابد. این رشد سلولی در تومورهای بدخیم که همان سرطان است تا حدی ادامه می یابد که در صورت عدم درمان تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد. این در حالی است که این اتفاق، هرگز در تومورهای خوش خیم نمی افتد.