ساعت های هوشمند و مودم ها در ادامه طرح رجیستری، شامل این طرح می شوند.
محمد مهدی غفوریان گفت: متأسفانه در حال حاضر وارد کنندگان استقبالی از واردات تلفن همراه نمیکنند و اشخاص تمایلی برای خرید تلفن همراه و وارد کردن این دستگاهها به بازار ندارند.
وی اضافه کرد: پس از پایان طرح رجیستری تلفنهای همراه که وارد کشور شدهاند نوبت به دیگر وسایل ارتباطی که سیم کارت دارند میرسد بر این اساس پس از تلفنهای همراه، نوبت به تبلتها و ساعتهای هوشمند میرسد و پس از آن مودمها در صف رجیستری قرار دارد.
رئیس اتحادیه تجهیزات مخابراتی البرز افزود: البته در خصوص انواع مودمها، عملیات رجیستری توسط خود اپراتورهای بزرگ کشور که حجم اینترنت به فروش میرسانند انجام میشود چون به نوعی خود تنها واردکنندگان این نوع محصول هستند.
غفوریان در ادامه در خصوص وضعیت واردات تلفن همراه به کشور گفت: متأسفانه در حال حاضر وارد کنندگان استقبالی از واردات تلفن همراه نمیکنند و اشخاص تمایلی برای خرید تلفن همراه و وارد کردن این دستگاهها به بازار ندارند.
وی با بیان اینکه تا این لحظه حتی ۶۰۰ هزار تلفن همراه باقی مانده در گمرک هم ترخیص نشده است، افزود: البته وضعیت لوازم جانبی و قطعات تلفن همراه کمی بهتر است؛ البته به این معنی نیست که کاهش قیمت داشتهایم بلکه نسبت به خود تلفن همراه وضعیت بهتری دارد؛ ولی هنوز هم قیمت یک قطعه برای تعمیر تلفن همراه برابر با قیمت خود تلفن همراه است که متأسفانه از کیفیت چندانی هم برخوردار نیست و نسبت به گذشته کاهش کیفیت چشمگیر داشتهاند.
رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه کشور در پایان گفت: باید فکری اساسی برای بهبود وضعیت بازار تلفن همراه کشور کرد زیرا مصرف تلفن همراه در ایران ماهیانه یک میلیون دستگاه است که با این وضعیت متأسفانه دیگر نمیتوان خوشبین بود .