کشته شدن 137 تروریست در افغانستان
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از کابل، یکصد و سی و هفت تروریست در عملیات 24 ساعت گذشته نیروهای امنیتی افغانستان کشته شدند.
وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد: این تروریست ها در درگیری با نیروهای امنیتی افغان در استان های فاریاب ، هرات ، سمنگان ، بادغیس ، غزنی ، بغلان ، قندهار ، بلخ ، ننگرهار ، سرپل ، هلمند و نیمروز کشته و حدود 60 نفر از آنها زخمی شدند.
در این عملیات مقادیر زیادی مواد منفجره ، سلاح و مهمات نیز کشف و چند مخفیگاه تروریست ها نابود شد. همچنین وزارت کشور افغانستان با انتشار بیانیه ای از کشته شدن معاون استاندار خودخوانده طالبان برای استان هرات خبر داد. براساس این بیانیه ، «منان لیونی» از تروریست های معروف طالبان بود که براثر درگیری با نیروهای امنیتی افغان در شهرستان «اوبه» استان هرات به شدت زخمی و براثر شدت جراحات کشته شد.