ملی پوش تیراندازی گفت: ناکامی تیراندازان در کسب مدال بازی های آسیایی دلایل بسیار ی دارد که باید از سوی کارشناسان بررسی شود.
وی تصریح کرد: این دوره از مسابقات قهرمان کشوری بعد از بازی های آسیایی جاکارتا و رقابتهای جهانی کره برگزار شد. برای تیراندازانی که عضو تیم ملی هستند چنین شرایطی خاص نیست زیرا آنها دائما در حال مسابقه دادن هستند و هر مسابقه ای را مهم می شمارند. اما شاید این شرایط برای تیراندازانی که عضو تیم ملی نیستند متفاوت باشد و اینکه چه مسابقه ای و در چه زمانی برگزار شود با اهمیت قلمداد شود. در هر شرایط و مسابقه ای تیرانداز باید با همه توان خود در مسابقات حاضر شود و برای کسب بهترین نتیجه تلاش کند.
وی در خصوص نتایج ضعیفی که در بازی های آسیایی کسب شد گفت: بطور حتم نمی توان در یک یا دو جمله دلایل مربوط به این مسئله بیان کرد. واقعیت این است که ما در مقایسه با دوره های قبل پیشرفت زیادی کردیم. کما اینکه در دوره قبل 3 فینالیست داشتیم اما در این دوره بجز تپانچه مردان در همه رشته ها تیراندازان ما فینالیست شدند. این موضوع نشان دهنده این است که تیراندازی پیشرفت بسیار خوبی داشته است. اما گرفتن مدال موضوع دیگریست که به انتظارات جامعه از ورزشکاران مربوط می شود.
احمدی افزود: واقعیت این است که تیراندازی در کشورهای دیگر آسیا به سرعت در حال رشد و پیشرفت است. بعد از المپیک ریو تنها رقیبمان در آسیا تیراندازان چینی بودند ولی حالا شرایط با گذشته فرق کرده است و پنج کشور آسیایی هستند که برای کسب مدال طلا در مسابقات همه توان خود را بکار گرفته اند.
ملی پوش تیراندازی گفت: ورزش تیراندازی در کل دنیا پیشرفت کرده است و همین مسئله باعث شده است تا رسیدن به مدال طلای مسابقات سخت تر شود. واکاوی اینکه چرا تیراندازان ما در بازی های آسیایی در کسب مدال موفق نبودند بسیار مهم است و بررسی آن نیاز به مسائل پیچیده و ریزی دارد. در این خصوص باید همه کارشناسان جمع شوند و علت را بررسی کنند. ممکن است بینان کردن یک جمله باعث ایجاد سوتفاهم های بسیاری شود. دلایل زیادی وجود دارد که با وجود این همه فینالیست در بازی های آسیایی تیراندازان ایرانی در رسیدن به مدال ناکام بودند. این دلایل باید بررسی شود تا در رقابتهای آینده شاهد پیشرفت و موفقیت تیراندازان باشیم.