عملیات اجرایی سردخانه ساوه با هدف افزایش ظرفیت تولیدی محصولات این شهرستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ، این سردخانه به منظور نگهداری انواع میوه و مواد پروتئینی در زمینی به مساحت 2 هزار و 500 متر مربع و با صرف هزینه ای بالغ بر 50 میلیارد ریال ظرف مدت 9 ماه ساخته می شود که تاکنون بالغ بر 20 میلیارد ریال آن از طریق تسهیلات اعطایی جهاد کشاورزی شهرستان پرداخت شده است.
با بهره برداری از این سردخانه برای 22 نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد می شود و ظرفیت بزرگی برای نگهداری تولیدات دامی و حدود 35 مرغداری در بخش مرکزی را داراست.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در مراسم آغاز ساخت این سردخانه گفت: ساخت سردخانه نگهداری تولیدات دامی و کشاورزی موجب قطع دست دلالان و افزایش قدرت چانه زنی کشاورزان برای فروش محصولاتشان می شود.
منصوری افزود: ساخت سردخانه، صنایع تبدیلی و بسته بندی موجب تقویت قدرت تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و دامی در حفظ و نگهداری محصولات و عرضه با کیفیت و با قیمت مناسب خواهد شد و بستر حفظ زنجیره ارزش افزوده را نیز تقویت خواهد کرد.
وی عنوان کرد: نگهداری تولیدات کشاورزی و دامی برای مدت طولانی خارج از سردخانه موجب فسادپذیری و دورریزی خواهد شد و در این میان دلالان اقدام به خرید محصولات با قیمت ناچیز می کنند و سودی نصیب کشاورز نمی شود، بر این اساس ساخت سردخانه بهترین راهکار برای جلوگیری از این معضل است.