موسسه نظر سنجی «یوگاو» اعلام کرد: 61 درصد افراد شرکت کننده در این نظرسنجی از دولت آمریکا خواستند در نخستین فرصت، نظامیان آمریکایی را از افغانستان خارج کند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ موسسه نظر سنجی «یوگاو» اعلام کرد: 61 درصد افراد شرکت کننده در این نظرسنجی از دولت آمریکا خواستند در نخستین فرصت، نظامیان آمریکایی را از افغانستان خارج کند.
همچنین 54 درصد افراد شرکت کننده در این نظر سنجی آغاز جنگ در افغانستان را نادرست دانستند.
هم اکنون حدود پانزده هزار نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند و شمار تلفات این نیروها در جنگ افغانستان به بیش از 2400 نفر رسیده است.
مداخله نظامی کشورشان در افغانستان بدبین هستند و خروج نظامیان کشورشان از افغانستان را خواستارند.
این نظرسنجی نشان داد که نزدیک به پنجاه درصد از آمریکاییهای سوال شونده معتقدند ماموریت نظامی کشورشان در افغانستان با توجه به اهدافی که برای آن تعیین شده بود، شکست خورده است در حالی که سی و پنج درصد آمریکاییها دیدگاه متفاوتی در این زمینه دارند.
در نظرسنجی هایی که سالهای دو هزار و چهارده و دو هزار و پانزده صورت گرفت، آمریکایی هایی که نسبت به مداخله نظامی کشورشان در افغانستان بدبین بودند در اکثریت قرار داشتند. اما در فاصله سالهای دو هزار و نه تا دو هزار و یازده اکثر آمریکاییها دیدگاه مثبتی در این باره داشتند و اطمینان داشتند که آمریکا به اهدافی که برای ماموریت نظامی خود در افغانستان تعیین کرده است دست خواهد یافت.
طبق اعلام موسسه پیو ، آمریکایی های جمهوری خواه در مجموع بیشتر از دموکراتها تصمیم کاخ سفید را برای ورود به جنگ افغانستان تایید می کنند هر چند این تصمیم روز به روز پایگاه مردمی خود را در اردوگاه جمهوری خواهان نیز بیشتر از دست می دهد.
آمریکا کمی پس از حملات تروریستی یازدهم سپتامبر سال دو هزار و یک به نام مبارزه با تروریسم در مناقشه افغانستان وارد شد.
به رغم صرف هزینه های هنگفت جامعه بین المللی و حضور نظامی گسترده آمریکا و متحدانش به منظور شکست طالبان و برقراری صلح در افغانستان، این کشور همچنان یکی از خطرناک ترین، خشن ترین و بحران زده ترین کشورهای جهان است و علاوه بر تداوم ناامنی شدید که هر ساله قربانیان زیادی به ویژه در میان غیرنظامیان افغان می گیرد، یک میلیون و هشتصد هزار نفر در این کشور در حال حاضر با یک ناامنی غذایی وخیم روبرو هستند. این در حالی است که دولت افغانستان هنوز هم تنها بر دو سوم جمعیت سی میلیونی این کشور کنترل کامل دارد.