علت تغییر بو و طعم آب آشامیدنی چاه نیمه های شمال سیستان و بلوچستان وجود جلبک نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، معاون منابع آب منطقه سیستان با بیان این مطلب گفت: رشد گیاهی با نام علمی "سنبله پر طاووسی" و نام محلی گاک در این مخازن، موجب تغییر بو و طعم آب آشامیدنی شده است.
میرشکار افزود: پایین آمدن حجم آب چاه نیمه و گرمای هوا، باعث شده این گیاه در مخازن چاه نیمه رشد کند.
وی با اشاره به پاکسازی قسمتی از چاه نیمه یک ، با کمک نیروهای امدادی محیط زیست و هلال احمر زابل، گفت: برای رفع کامل این مشکل قرار است یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه خوارزمی تهران، موضوع را به صورت علمی بررسی کند.
لکزاییان پور معاون تامین آب اداره آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به فراگیرشدن تغییر بو و طعم آب آشامیدنی در روستاهای منطقه گفت: برای کاهش تغییرات کیفیت آب، قرار است محل برداشت آب روستایی از چاه نیمه یک ، به چاه نیمه ٣ ، انتقال یابد.