وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتوانند در حوزه اوقات فراغت نقش موثری داشته باشند.
وی گفت: وقتی که انسان میخواهد اوقاتی را برای سرگرمی جدا کند. تفسیر چهارم از اوقات فراغت رویکرد متفاوتی دارد؛ در این تفسیر اوقات فراغت اوقاتی است که ما آن را پیش از فعالیتمان پیش فروش کردیم یعنی وقتی که در محل کار یا دانشگاه و ... هستیم.
صالحی افزود: در دوره جدید وقتهای انتخابی آزاد کم نداریم؛ چندی پیش دوستی که فعال فرهنگی است، نوشته بود خدا نظر کرده است از سال ۹۰ روزی نیم ساعت بحار الانوار را بخوانم و امسال در شهریور ۹۷ تمام شد، من به حال وی حسرت خوردم.
وزیر ارشاد اوقات فراغت را توجه به فرصتهای انتخابی توصیف کرد و گفت: کسانی که اوقات فراغت را به فرصت انسان سازی تبدیل میکنند، موفق هستند. با این نگاه کانونهای هنری مساجد در حوزه اوقات فراغت میتوانند نقش موثری داشته باشند.
وی افزود: وقتی نوجوان مدرسه نمیرود، خود مسجد ظرفیت و کارکردی همه جانبه دارد، یعنی یک گنج متراکمی در مسجد وجود دارد که ترکیبی از بیت الله و بیت الناس است و فرد احساس غریبی نمیکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هیچ حوزهای مانند فرهنگ و هنر در گستره کارکردها، تأثیرات و میدان عمل اثرگذار نیست بنابراین ظرفیت قابل توجهی دارد که با یک انتخاب خوب میتوان این حوزه را پر اثر کرد.
صالحی افزود: کانون را جوانان میسازند و از این رو کانونها از انرژی جوانی بهرهمند هستند؛ این ترکیب سهگانه یعنی مسجد، فرهنگ و کانون جوان مثلثی میسازد، برای آن نگاهی که شخصیتسازی و کنش موثر در آن شکل بگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدوارم با اتفاقات خوبی که توسط کانونها در کل کشور با چنین تصویر و ترسیمی رخ داده است، بتوانیم شخصیت سازی جوانان و نوجوانان خود را بیش از گذشته به منابع ناب اسلام، انقلاب و اندیشههای بزرگان این انقلاب به خصوص امام راحل و رهبری متصل کنیم که اگر چنین کنیم به سوی هدف درست حرکت کردهایم.
در آیین پایانی طرح ملی اوقات فراغت تابستانی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور که در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد از ۱۶ کانون برتر و خانواده ۴ شهید مدافع تجلیل شد.