برنج قهوه ای یک دانه بسیار مغذی ومفید برای قلب است، به هضم غذا کمک می کند و خطر ابتلا به سرطان، دیابت و کلسترول بالا را کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ برنج قهوه ای یک دانه کامل است و از سه قسمت لایه پر از فیبر به نام سبوس، هسته غنی از مواد مغذی به نام ریشه، و لایه میانی نشاسته که اندوسپرم تشکیل شده است.
در مقابل آن برنج سفید، دانه ای تصفیه شده است، که سبوس و لایه میانی نشاسته ای آن برداشته شده است.
این فرآیند باعث می شود تا بسیاری از فیبر ها و مواد مغذی موجود در برنج از بین برود.
برنج قهوه ای یک غذای بسیار مغذی است. نسبتا کم کالری با فیبر بالاست.
برنج قهوه ای به پایین آوردن کلسترول کمک می کند، دستگاه گوارش را پرکار کرده و باعث جلوگیری از تشکیل لخته های خون می شود.
برنج قهوه ای دارای ویتامین ها، فولات (اسید فولیک)، آهن، منیزیم و سلنیوم است.