تصادفات و خسارات درون شهری با آموزش پایهای فرهنگ ترافیکی به دانش آموزان کاهش محسوسی داشته است.
عزیری افزود: نیروی انتظامی بر اساس راهبردها و برنامه هایی که دارد بخش مهمی از برنامه های آموزشی خود را به نحو استوار کرده است که آموزش ها را از مدارس خصوصا مدارس ابتدایی شروع کند تا بتوانیم با اموزش همیاران پلیس و همیاران حوزه طرح ترافیک اینها به عنوان سفیری از جانب نیروی انتظامی در خانواده ها و در هر خودرو داشته باشیم.
وی ادامه داد: همیار پلیس با آموزش هایی که یاد می گیرد، می آموزد که که با ادب و متانت تذکرات لازم را به راننده خطاکار بدهد و الزامات ترافیکی را تذکر دهد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی گسترش فرهنگ ترافیکی را در حفظ جان سرنشینان خودروها مهم ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم با اجرای طرح همیاران پلیس که دانش آموزان در آن نقش اساسی دارند شاهد کاهش حوادث جاده ای و خسارات جانی و مالی باشیم.
عزیزی افزود: تلفات درون شهری استان مرکزی نسبت به سال84 که سال شروع طرح همیار پلیس بود به میزان یک سوم کاهش پیدا کرده است که این مهم حاصل و نتیجه فرهنگ سازی ها و اموزش ها بوده است.
وی از رسانه ملی و به ویژه صداوسیمای شبکه افتاب هم به جهت همکاری در جهت گسترش فرهنگ ترافیک در جامعه تقدیر کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی هم در همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک گفت: چند سالی است که آموزش و پرورش با همکاری نیروی انتظامی و مدیران حوزه شهری شهرداری اراک همایش طلایه دارن فرهنگ ترافیک را برگزار می کند.
فولادوند افزود: باید مقابله با آسب های حوزه های ترافیکی را با فرهنگ سازی از دوره های ابتدایی شروع کنیم و به صورت مستمر این فعالیت ادامه داد باشد.
وی پیشنهاد داد که برای موفقیت در این طرح باید مدارس ترافیک در سطح استان مرکزی توسعه یابد و مباحث عملی حوزه ترافیک به دانش اموزان آموزش داده شود تا آنها بتوانند با فراگرفتن این آموزشها با نحوه برخورد و تذکر به رانندگان خودروها بهتر آشنا شود.
مدیرکل اموزش و پرورش استان مرکزی خواستار راه اندازی سامانه پایش جهت سنجش تاثیرات آموزش ها بر رفتار کسانی که این آموزش ها را دیدند یا کسانی که در خانواده مطالب ترافیکی را مطرح می کنند شد.