مهرافزا منوچهری در نشستی خبری برنامه های کمیسیون ورزش و محیط زیست کمیته ملی المپیک در هفته تربیت بدنی را اعلام کرد.
وی افزود: هر کس به نوبه خود باید به فکر محیط زیست باشد و این کمیسیون هم فعالیت هایی را باید ارائه کند که ورشکاران در محیط سلامت ورزش کنند چرا که آنها ۲۰ برابر بیشتر از مردم عادی تنفس می کنند و به عنوان الگوهای بسیار موثر در هر جامعه ای مطرح هستند و خود می توانند سفیرانی باشند که به عنوان الگو مطرح شوند.
منوچهری ادامه داد: در روز چهارشنبه چندین قسمت در جشنواره پیش بینی کرده ایم و از تعدای سمن و فدراسیون هایی که فعالیت های زیست محیطی گسترده انجام داده اند تقدیرمی کنیم. ۹ کارگاه آموزشی مشترک نیز بین محیط زیست و ورزش برگزار می کنیم.
رئیس کمیسیون ورزش و محیط زیست کمیته المپیک افزود: همچنین از حدود ۳۰۰ دانش آموز دختر و پسر دعوت کرده ایم که فدراسیون های شمشیربازی، تنیس، تنیس خاکی، بدمینتون و چند فدراسیون دیگر با مربیان و بازیکنان فعالیت های آموزشی خواهند داشت. همچنین فعالیت های آموزشی محیط زیست توسط نهادهای مختلف از جمله شهرداری برگزار می شود.
منوچهری تصریح کرد: یکی از کارهایی که ما می کنیم کاشت درخت توسط چهار المپین و قهرمانان ورزشی ما است که البته هنوز مشخص نیست. برگزاری کارگاه ها نیز برای این عزیزان به عنوان سفیران محیط زیست می تواند بسیار مفید باشد.
وی در پاسخ به اين سؤال مبنی بر اینکه آیا بعد از پایان جشنواره کمیسیون نظارتی روی فعالیتهای زیست محیطی فدراسیونها خواهد داشت یا خیر؟ گفت: ما نظارت مستقیم نداریم چون موضوع بهداشت فدراسیونها مربوط به وزارت بهداشت است، آنها این اجازه را دارند که وارد اماکن ورزشی شده و وظیفه خود را انجام دهند. هر فدراسیون هم نماینده محیطی زیستی دارد که فعالیتهای زیست محیطی را پیگیری میکند.
هومن بهمنپور مسئول کارگاه آموزشی جشنواره ورزش و محیط زیست، گفت: در برنامهای که چهارشنبه داریم 9 کارگاه داریم که مکمل هم هستند، هدف ورود جنبههای آکادمی و کاربردی در حیطه محیط زیست و ورزش است. ما قبلاً کارگاههایی داشتیم که صرفاً تئوری بود اما در این دوره سعی کردیم از کارشناسان خوب استفاده کنیم. از طرفی تلاش این است که برنامههای ما جنبه کاربردی داشته باشد.