مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی، از برنامهریزی برای ایجاد ۴۷ سایت شهرک شیلاتی پرورش ماهی و بیش از ۱۰ هزار و ۷۶۰ هکتار شهرک شیلاتی پرورش انواع آبزیان در سواحل و آبهای مرزی و داخلی کشور با توجه به مطالعات انجام شده با کمک سازمان شیلات کشور، خبر داد.
وی افزود: در مواردی که در اراضی شخصی و مستثنیات متقاضی برای ایجاد شهرکهای شیلاتی خصوصی به صورت انفرادی وجود داشته باشد این شرکت با استفاده از ظرفیتهای قانونی و حقوقی ضمن کمک در انجام مطالعات نسبت به صدور جواز تاسیس و بهرهبرداری برای متقاضیان اقدام میکند.
منصوری، خواستار هماندیشی و جلسات مشترک برای بررسی مطالعات، چگونگی اجرای زیرساخت پروژههای بزرگ مقیاس، مطالعات بازار و زنجیرهی تولید مزارع پرورش شیلاتی کشور شد.
وی در راستای تحقق اهداف سند چشمانداز بیست ساله برنامه توسعهای وزارت در چارچوب برنامههای اقتصاد مقاومتی و به منظور استفاده بهینه از منابع آبهای مرزی و داخلی کشور، تفاهمنامه ایجاد، تکمیل و توسعه مجتمعها و شهرکهای شیلاتی در مناطق مستعد کشور را مطرح کرد.
در این نشست رئیس سازمان شیلات ایران،پس از استماع و بررسی تفاهمنامه ضمن استقبال اعلام کرد: شهرکهای کشاورزی بهترین الگو برای ایجاد شهرکهای شیلاتی است و با توجه به امکان انتقال مالکیت توسط شرکت شهرکهای کشاورزی باید اهلیت سرمایهگذاران به عنوان یک کار اساسی در دستور کار قرار گیرد.
صالحی گفت: سازمان شیلات آمادگی دارد تا هم در ارائه تأمین منابع مالی در ایجاد زیرساخت شهرکها و هم با تشکیل کارگروه فنی متشکل از کارشناسان شیلات و شرکت شهرکهای کشاورزی در انجام کمی و کیفی مطالعات آبزیپروری و ایجاد نظام بهرهبرداری و همچنین نظارت بر تولید مشارکت کند.