رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مرکزی اربعین گفت: رسانهها چه در گزارشهای خبری و چه در تولیدات مستند باید نوآوری داشته باشند به این معنا که ما در اطلاع رسانی هایمان تخت و یکنواخت عمل نکنیم.
وی با تاکید بر رعایت قوانین و مقررات و نظم و انضباط توسط زائران ایرانی در کشور عراق گفت: روایاتی که درخصوص زیارت اربعین وجود دارد و دلایل اهمیت و ضرورت برگزاری این راهپیمایی و همچنین درسهایی که دشمنان میتوانند از این راهپیمایی بزرگ بگیرند در رسانه باید به آن پرداخته شود.
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه پاسخگویی به شبهات در رسانه بسیار مهم و تاثیرگذار است و شبکههای مختلف سیما وظیفه دارند به سوالات، تردیدها و تشکیکهایی که در حوزههای سیاسی، اقتصادی و اعتقادی بوجود میآید پاسخ دهند، افزود: امسال یکسری از موانع برطرف شده و با استفاده از کوآدکوپتر و بالگردها (هلی کوپترها) میتوانیم تصاویر ناب تری مخابره کنیم.
موسوی مقدم با تاکید بر اینکه نوآوری و خلاقیت در همه ساحتهای برنامه سازی بسیار مهم است، گفت: نوآوری چه در گزارشهای خبری و چه در تولیدات مستند باید لحاظ شود به این معنا که ما در اطلاع رسانی هایمان تخت عمل نکنیم و حتی برنامههای معارفی ما هم به شکلی نوآورانه باشد مثلاً برنامهای مثل سمت خدا که در بازه زمانی اربعین پخش میشود به سمت مرز شلمچه برود و از همانجا به صورت زنده پخش شود.
وی افزود: تدارک چنین کار بزرگی بسیار سخت است و پیش بینی میشود تا ۵، شش سال آینده هم نتوانیم خیلی از مشکلات را برطرف کنیم چرا که ابتدا باید بسیاری از زیرساختها مثل قطار و هواپیما فراهم شود و بعد دیگر مشکلها را برطرف کرد بنابراین اگر مشکلاتی در برخی زمینهها مشاهده شد طبیعی است.
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مرکزی اربعین خطاب به رسانههایی که به انعکاس خبرهای راهپیمایی اربعین میپردازند گفت: اگر بطور مثال گلهای در ایلام وجود دارد این را بعنوان یک مشکل مطرح نکنید بلکه به گونهای مطرح شود که مسئولان سریعاً برطرف کنند یا اگر جایی دیگر مشکلی وجود دارد، بزرگنمایی نشود و مسئولان به بی توجهی متهم نشوند بلکه رسانهها طبق رسالت اصلی شان اطلاع رسانی کنند تا سریعاً مشکل برطرف شود چرا که مسئولان ستاد اربعین در این بازه زمانی مشغول کار و فعالیت هستند و هر لحظه در صحنه حضور دارند.