قائم مقام رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور از ابلاغ سندهای سه گانه ذیل منشور توسعه فرهنگ قرآنی در سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ حجت الاسلام محمدی گفت:سند توسعه آموزش عمومی قرآن، سند توسعه پژوهش و آموزش عالی و سند تبلیغ و ترویج قرآن کریم سندهای نهایی و ابلاغ شده ای است که امسال اولین بار است که اجرای آن آغاز شده است.
وی افزود: این سندهای سه گانه ملاک تمام برنامه ریزی ها قرآن کریم است و کلیه بخش های مختلف این سند دارای اولویت است و بایستی مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام محمدی، توسعه آموزش عمومی، تدبر و تفسیر قرآن کریم، توسعه هنرها و جشنواره های قرآنی، توسعه کادرسازی و آموزش عمومی و آموزش عالی قرآن کریم برای تربیت مدرسان و معلمان قرآنی و توسعه پژوهش های قرآنی را از سیاست های مهم در حوزه قرآنی کشور بیان کرد.
وی، طرح ملی حفظ قرآن کریم را یکی از مهم ترین راهبردی ترین و مهم ترین فعالیت قرآنی کشور عنوان کرد و گفت: تلاش داریم تا با همکاری همه دستگاه ها 10میلیون حافظ قرآن کریم در کشور تربیت کنیم.
قائم مقام رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور از فعالیت پنج هزار موسسه قرآنی در سطح کشور خبرداد و افزود: بیش از یک میلیون فعال قرآنی در کشور داریم که در زمینه های مختلف حفظ، مفاهیم، تدبر و تفسیر و .... فعالیت می کنند.
بیش از 20هزار خانه قرآنی در کشور وجود دارد.