کنتور آب هزار چاه استان مرکزی تا پایان امسال هوشمند می شود.
آقازاده افزود: 4 هزار چاه در استان وجود دارد که در یک پروسه سه ساله با صرف 30 میلیارد تومان باید مجهز به کنتور هوشمند شوند.
وی ادامه داد: بانکها ممکن است که به آب منطقهای خیلی توجهی نداشته باشند و از طرفی در ارائه تسهیلات مقاومت میکنند، بنابراین باید کارگروهی برای پیگیری این موضوع تشکیل شود.
استاندار مرکزی با تاکید بر هوشمندسازی کنتور آب هزار چاه تا پایان امسال گفت: اولویتبندی و تفکیک این چاه ها با هماهنگی فرماندار برعهده آب منطقهای است و برای این طرح یک میلیارد اعتبار از محل اعتبارات فنی درنظر گرفته شده و مابقی آن هم باید از منابع دیگر تامین شود.
مدیرعامل آب منطقه ای مرکزی هم در این جلسه گفت: خوشبختانه در سال گذشته علیرغم کاهش بارندگیها با اتخاذ تدابیر مناسب در تابستان گذشته هیچگونه مشکلی در تامین آب شهرهای استان مرکزی وجود نداشت و از بحران آب شرب به راحتی عبور کردیم.
آمره افزود: امسال مجموعه سدهای مخزنی ساوه و کمال صالح به گونهای است که نگرانی در رابطه با تامین آب شرب شهرهای آب شهرهای اراک و ساوه را از طریق سدها احساس نمیشود.
وی در خصوص چاههای کشاورزی استان مرکزی گفت: از مجموع 12 هزار حلقه چاه موجود در استان مرکزی، حدود هفت هزار حلقه چاه مربوط به کشاورزی دارای پروانه و دو هزار و 600 حلقه چاه فاقد پروانه هستند.
مدیرعامل آب منطقه ای مرکزی گفت: از مجموع چاههای فاقد پروانه یک هزار و 600 حلقه چاه مربوط به سال 85 میباشد که در یک فرآیند ساماندهی شده و به آنها فرآیند مصرف در حد گلخانه تعلق میگیرد و مابقی چاههای فاقد پروانه که در حدود 1300 چاه هستند در یک فرآیند مسدود خواهند شد.
آمره به استانداردسازی شیرآلاتاشاره کرد و افزود: مقرر شد که تمامی دستگاههای اجرایی شیرآلات مصرفی خود را به شیرهای الکترونیکی و اهرمی استاندارد مجهز کنند و همچنین در بحث نصب کنتورهای حجمی قرار بر این شد که تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بخش کشاورزی و کشاروزان قرار داده شود تا نسبت به نصب کنتورهای هوشمند چاههای آب در سطح استان اقدام لازم صورت گیرد.