400 هزار تن گوشت مرغ از ایران به دیگر کشورها صادر می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی گفت: میانگین تولید گوشت مرغ
علی صفر ماکنعلی در گفت و گو با خبرنگار ما در مشهد از تولید 140 هزار تن ماهی سردابی در کشور خبر داد و افزود: در تولید این محصول نیز در کشور جزو 10 رتبه برتر در دنیا هستیم که بخشی از این تولید به کشورهای اوراسیا صادر می شود.
وی همچنین گفت: تولید تخم مرغ در کشور مازاد بر مصرف است و آمادگی صادرات 100 هزار تن از این محصول وجود دارد.
معاون بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی افزود: تولید گوشت قرمز در کشور، 900هزار تن و سرانه مصرف سالانه آن 12 کیلوگرم است.
علی صفر ماکنعلی گفت: هم اکنون 10 هزار تن گوشت قرمز در بنادر کشور برای مصرف داخل در حال تخلیه است.
وی از تولید گاو مولد در کشور و صدور آن به دیگر کشورها خبر داد و افزود: 12 هزار راس از این دام، به ارزش 50 میلیون یورو به کشورهای عمان، قطر، افغانستان و آذربایجان صادر شده است.
معاون بهداشت سازمان دامپزشکی افزود: در کشور 290 کشتارگاه مدرن مرغ، 70 کشتارگاه صنعتی و 270کشتارگاه سنتی گوشت فعال است.