آرژینین یا L-arginine اسید آمینه ای است که در ماهی، مرغ و سایر گوشت ها وجود دارد. تحقیقات نشان می دهد آرژینین سبب کاهش درد قفسه سینه و فشار خون می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، گوشت، فراورده های لبنی، دانه ها و آجیل های مختلف حاوی آرژنین هستند.
آجیل و دانه ها
دانه های کنجد، تخم کدو تنبل، گردو و بادام منابع خوبی از آرژینین هستند.
محصولات گوشتی
گوشت یک منبع کامل پروتئین، از جمله آرژنین است. بعضی از بهترین منابع آرژنین، گوشت سفید، به ویژه سینه بوقلمون است.
سبزیها
سویا یک جایگزین مناسب برای گوشت به عنوان منبع آرژنین است.
بادام زمینی خام سرشار از چربی های غیر اشباع سالم است و منبع خوبی از پروتئین گیاهی است.
نخودها منبع خوبی از چربی ها و پروتئین های سالم هستند.
جلبک دریایی
جلبک دریایی یک غذای بهداشتی و محبوب است که سطح بالایی از آرژنین را تامین می کند.