با مجوز سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشجوی غیرایرانی می پذیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: پذیرش دانشجوی
دکتر قدیر رجب زاده افزد: با توجه به امکانات، تجهیزات آزمایشگاهی، ظرفیتهای علمی و انسانی وتحقیقاتی موجود در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کمیته اجرایی اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم با پذیرش دانشجوی بورسیه و غیر بورسیه در این مؤسسه موافقت کرده که بر اساس این مجوز مؤسسه مجاز است با رعایت مقررات و ضوابط قانونی از امسال دانشجوی پژوهش محور خارجی بپذیرد.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: هم اکنون 55دانشجوی مقطع دکترا در این موسسه در چهار گرایش رشته علوم و صنایع غذایی شامل مهندسی، بیوتکنولوژی، فرآوری و شیمی مواد غذایی تحصیل می کنند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1391 مجوز پذیرش دانشجو در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را در مقطع دکترا صادر کرده است.
موسسه علوم و صنایع غذایی یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور به ویژه در منطقه شمال شرق در مشهد راه اندازی شده است.
این موسسه در ابتدا با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران- مرکز خراسان- فعالیت خود را شروع کرده و در فاصله زمانی سالهای 1381 تا 1385 با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارک های علم و فناوری، با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.
این پژوهشکده دارای 30 عضو هیات علمی و 34دانشجوی دوره دکترا است.