صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی خراسان جنوبی در دومین روز از هفته نیروی انتظامی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، در این صبحگاه، نیروهای انتظامی و نظامی ضمن دیدن سان، حرکات نمایشی
نماینده ولی فقیه در استان در این مراسم با بیان اینکه نیروهای نظامی و انتظامی خارچشم دشمن و نور چشم ملت ولایتمدار هستند گفت: نیروی انتظامی از نظر جایگاه قانونی مسئولیت های متعددی دارد و کارکنان آن هم از شرافت و کرامت برخوردارند.
آیت ا...عبادی افزود: دشمنان سعی می کنند که جامعه را به قانون شکنی وادارکنند اما انسانها باید بدانند که قانون ما که براساس عدالت است مانند ناموس است که باید حفظ شود .
فرمانده انتظامی استان نیز افزود: نیروی انتظامی نیز هم پای سایر نیروهای نظامی وامنیتی واطلاعاتی برای حفظ امنیت از هیچ کوششی دریغ نکرده است.
سردار شجاع افزود: نیروی انتظامی خراسان جنوبی نیز 158شهید تقدیم انقلاب شده است که بیش از 100نفر از آنها در راه مبارزه با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر به درجه رفیع شهادت نایل آمده اند.
در پایان این مراسم از 50 نفر ازخانواده های شهدا، کارکنان و بازنشستگان و خیران امنیت ساز تقدیر شد.