امسال ۴۲۸ هزار گیلوگرم گوشت سفید در گچساران تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت:این میزان گوشت سفید در ۱۰ واحد تولیدی فعال مرغ با ظرفیت ۱۸۰ هزار قطعه و ۲ واحد مرغداری نیمه فعال به ظرفیت ۶۰ هزار در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد. علی مرادی افزود: در این تعداد مرغداری فعال امسال ۲۴۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام گرفت. مرادی اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده در سال جاری هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود ندارد. وی ارتقاء شاخصهای بهداشتی در واحدهای تولیدی را از عوامل مؤثر در افزایش میران جوجه ریزی دانست. رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: ۳۲ واحد مرغداری به ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه در این شهرستان وجود دارد. وی ابراز کرد: از این تعداد مرغداری ۲۰ واحد با ظرفیت ۳۸۰ هزار قطعه راکد است. مرادی گفت: نبود نقدینگی و سرمایه در گردش و بی ثباتی قیمت مهمترین مشکلات واحدهای مرغداریهای راکد در گچساران است. پارسال یک میلیون و ۲۷۴ هزار و ۸۹۰ کیلوگرم گوشت سفید در گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.