در واحدهای مرغداری استان، بیش ازسه میلیون قطعه جوجه ریزی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال این میزان جوجه ریزی در هزار و 200واحد مرغداری استان تولید شده است.
امیر حسین افیونی پیش بینی کرد: تا پایان امسال میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی این استان به چهار میلیون قطعه برسد.
وی گفت: شهرستان های اردستان، نایین، کاشان، نجف آباد و اصفهان از عمده مراکز تولید مرغ گوشتی استان هستند.
استان اصفهان در زمینه تولید گوشت مرغ از مراکز برتر کشور است .