استاندار مرکزی گفت : ارتقای رفاه اجتماعی و اقتصادی سالمندان برای داشتن زندگی فارغ از دغدغه باید مورد توجه قرار گیرد .
وی افزود: امروز نیز شرایط اقتصادی کشور به دلایلی با مشکلات مواجه شده که دولت مقصر نیست و در این میان بیشترین فشار بر قشر بازنشسته و سالمند است که نیاز است مجموعه قوانین کشور و تلاش دولت ها در راستای حل این مشکلات باشد.
استاندار مرکزی گفت: بهره مندی سالمندان از خدمات رفاهی و شهروندی امری ضروری است و مناسب سازی و بهبود محیط شهری یکی از دغدغه های سالمندان برای استفاده از امکانات جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
آقازاده افزود: تاکنون طرح های بسیاری برای بهبود فضای محیطی شهرها و رفع مشکلات سالمندان توسط مسئولان ارائه و کمتر به مرحله عمل رسیده که نیاز است برای رفاه و تحقق حقوق شهروندی این اقشار به مرحله اجرا درآید.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی گفت: چهار هزار و 500 نفر از جمعیت سالمندان استان مرکزی تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان است و از خدمات مستقیم و غیر مستقیم این اداره کل بهره مند می شوند.
امینی افزود: هفت مرکز شبانه روزی، 2 مرکز روزانه و سه مرکز مراقبتی در استان مرکزی مشغول به فعالیت هستتند و 600 نفر از سالمندان استان از خدمات این مراکز بهره مند می شوند.
او، توسعه فعالیت های مراقبت از سالمندان در منزل را یکی از برنامه های این اداره کل عنوان کرد و گفت: در این طرح سالمندان می توانند در کنار خانواده از مراقبت های ویژه دوره سالمندی بهره مند شوند.
امینی، ایجاد دهکده سلامت برای تسهیل در حضور سالمندان در جامعه، ایجاد آموزشکده زندگی سالم در دوران سالمندی، ایجاد کتابخانه و پارک سالمندان از دیگر برنامه های این اداره کل برای افزایش ارائه خدمات بیشتر است.
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی هم گفت: 10 درصد جمعیت استان مرکزی را سالمندان تشکیل می دهند.
موسی نژاد افزود: 26 هزار نفر معادل 20 درصد از بازنشستگان استان مرکزی زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند.
وی تامین معیشت را یکی از دغدغه های قشر سالمند استان عنوان کرد و گفت : 375 میلیارد ریال مستمری به 26 هزار سالمند استان مرکزی پرداخت می شود که سهم هریک از این افراد رقم بسیار ناچیزی بوده و نیاز است مسئولان برای رفع مشکلات این قشر از جامعه نگاه ویژه داشته باشند.