معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه امیرکبیر گفت: یکی از چالشهای شرکتهای فعال در حوزه سلامت اخذ مجوزهاست که در این زمینه باید زمینهای برای سرعت دادن به اعطای مجوزها ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر حسین حسینی تودشکی در مراسم امضای تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمات و آموزش پزشکی با اشاره به استقرار ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در برج فناوری این دانشگاه گفت: یکی از چالشهای شرکتهای فعال در حوزه سلامت اخذ مجوزها است که در این زمینه باید زمینهای برای سرعت دادن به اعطای مجوزها ایجاد شود.
وی با اشاره به توان علمی این دانشگاه در حوزههای سلامت، افزود: علاقه مندی بالایی در حوزههای سلامت و ساخت تجهیزات پزشکی در دانشکدههای مهندسی مکانیک، الکترونیک، و مهندسی پزشکی این دانشگاه وجود دارد و باید شرایط به نحوی فراهم شود تا از این ظرفیتها به خوبی استفاده شود.
حسینی تودشکی با بیان اینکه برخی از این شرکتها در حوزه مهندسی پزشکی فعال هستند، گفت: تولید باندهای زخم و نرم افزارهای مدیریت سلامت تنها بخشی از دستاوردهای این شرکتها است و در صورت توجه به ظرفیتهای موجود قادر به رفع نیازهای حوزه سلامت هستیم.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر صدور مجوزها برای تجهیزات پزشکی ساخت داخل را از چالشهای شرکتهای دانش بنیان این حوزه نام برد و افزود: در این راستا لازم است تا با فراهم آوردن زمینههایی، صدور مجوزها را در این حوزه سرعت بیشتری پیدا کند.
وی از آمادگی این دانشگاه برای پذیرش استادان و دانش آموختگان فعال در حوزه سلامت خبر داد و گفت: ما از اعضای هیأت علمی و دانش آموختگانی که حرفی در این حوزه داشته باشند استقبال میکنیم، ضمن آنکه ما میتوانیم نیروهای انسانی خبره این حوزه را به نهادهای مربوط معرفی کنیم.