سردردهای میگرنی بسیار آزاردهنده هستند پس، شناسایی و پیشگیری از عوامل موثر در شروع علائم آن، حائز اهمیت است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ در برخی از افراد عامل موثر در شروع علائم سردردهای میگرنی میتواند یک نوع غذای خاص یا انواعی از مواد خوراکی باشد. همچنین مصرف برخی از انواع مواد غذایی دفعات این سردردها را کاهش داده و یا از شدت علائم آن می کاهد.
متخصصان معتقدند رژیم غذایی قطعی برای میگرن وجود ندارد اما افراد باید با کنترل خوراکیهای مصرفی دفعات بروز این سردردها را کاهش دهند.
خوراکیهایی که عامل شروع سردردهای میگرنی هستند از فردی به فرد دیگر متفاوتاست ودر برخی از افراد هم مواد غذایی نقشی در شروع علائم میگرن ندارد.
مواد الکلی، شکلات، گوشت فرآوری شده، نگهدارندههای غذایی، ماهی دودی و عصاره مخمر خوراکیهایی هستند که در بروز میگرن نقش دارند.
خودداری از مصرف وعدههای غذایی موجب سردردهای میگرنی می شود. در برخی از افراد، گرسنگیهای طولانی مدت و تغذیه ناکافی از عوامل موثر در بروز سردردهای میگرنی هستند.
تغییرات محیط زیستی شامل تغییر در فشار اتمسفر، فصل و حتی طوفان در بروز علائم میگرن موثر هستند.
تغییر سطح هورمونها وعوامل محرکی نظیر روشنایی زیاد، بوهای خاص، دود و صداهای شدید و تکراری نیز در برخی افراد منجر به بروز سردردهای میگرنی می شود.
استرس، حرکات ورزشی سنگین، بیماری یا الگوهای خواب غیرمعمول نیز میتوانند به بروز علائم میگرن منجر شود.