سرآشپزان مطرح کشور در دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور به رقابت میپردازند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،این جشنواره با هدف فرهنگسازی و ارتقاء مصرف آبزیان بهعنوان یک غذای سالم و آشنایی با طبخ غذاهای متنوع تهیه شده با آبزیان، برگزار می شود .
این جشنواره به همت مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و همکاری سازمان شیلات ایران روز شنبه ۱۴مهر و همزمان با سومین نمایشگاه بین المللی شیلات ، آبزیان، ماهی گیری و صنایع وابسته در سالن 21 محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به مدت سه روز دایر است .
غلامرضا رضائیان دبیر برگزاری این جشنواره از حضور جمعی از مقامات بلند پایه استان، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خبر داد و افزود: در این جشنواره بیش از یکصد نوع غذای دریایی طبخ شده در مسابقه جشنواره ارائه می شود، برای سنجش و ارزیابی غذاهای طبخ شده در این جشنواره از داوران مطرح و سرشناس بین المللی بهره گیری می شود .
او با بیان اینکه این جشنواره با هدف اشاعه فرهنگ مصرف آبزی و ارتقای سرانه مصرف غذاهای دریایی برگزار می شود ، خاطرنشان کرد : در جامعه ما مسئله سلامت تحت تأثیر وقایع گوناگون به ویژه مصرف فست فودها و غذاهای بیرون قرار گرفته است ، لذا باید تلاش کنیم سرانه مصرف غذاهای دریایی در بین خانواده ها افزایش یابد .
رضائیان با اشاره به فواید غذاهای دریایی، اهمیت گنجاندن آن در سبد غذایی و اهمیت مصرف آبزیان توسط بچه ها گفت:حتی اگر پدر یا مادر، مصرف کننده آبزیان نیستند به دلیل ارزش غذایی نباید آن را از برنامه بچه هایشان ، حذف و ذائقه آنها را عوض کنند .