انتشار دو کامنت جنجالی در فضای مجازی در رابطه با اقدام سرباز وظيفه شناس در حادثه تروریستی اهواز حاشیههایی را به وجود آورده است.
به گزارش سرويس فضای مجازی خبرگزاری صداوسيما؛ کامنتهای جنجالی دو روحانی در صفحات فضای مجازی در زیر پستی که در آن یک سرباز کشورمان قهرمانانه در حال کمک به دختربچهای است که از حوادث تروریستی روز شنبه در اهواز به شدت ترسیده و دستش را روی سرش گذاشته، منتشر شده است. این کامنتها طوری وانمود میکند که صاحبان این صفحات که روحانی هم هستند، رفتار این سرباز وظیفه شناس در شرایط بحرانی را تعرض دانسته و خواهان برخورد قاطع با وی هستند.
با بررسی بیشتر این صفحات مشخص شد که انتشار کامنتها توسط رسانههای معاند صورت گرفته و صفحات جعلی میباشد. در زیر به بررسی دو کامنت میپردازیم.
>> بررسی کامنت اول
عکس پروفایل کامنت اول، متعلق به حجتالاسلام مصطفی آقائی (مشهور به آخوند چینی) است که نشانی صفحه شخصی وی در اینستاگرام mostafaaghaei۱۱۰@ است.
حجتالاسلام آقایی در صفحه شخصی اینستاگرامش درباره سوءاستفاده از تصویرش نوشت: «بنده حقیر مصطفی آقائی (مشهور به آخوند چینی) در اینستاگرام صفحه شخصی ام @mostafaaghaei۱۱۰ است. شخصی منافق امده و عکس بنده را در صفحه اینستا گذاشته و اراجیفی به سرباز فداکار ترور خوزستان نوشته اینستای این منافق با عنوان @zoheirsharifi است؛ و بااسم.sarbazvelaei پیام گذاشته است. این اراجیف بافیها ربطی به بنده ندارد. عکس را از اینترنت برداشته. کسانی که بنده را فالو کردند یا بنده آنها رو فالو کردم صفحه این منافق را سرچ کنند نمیاید. باید با اکانت دیگری سرچ کنند. کار این منافقین حساب شده است و در تویتر و تلگرام و فیسبوک هم نشرش دادند.»
>> بررسی کامنت دوم
جستجوی اسم sarbaz_khameneiy که ادعا شده، کامنت جنجالی دیگر را درخصوص این سرباز و دختربچه نوشته هم نشان داد که این صفحه ساختگی (فیک) بوده و پس از این اتفاق توسط هکرها هم هک شده است.
>> تقدیر فرمانده نیروی زمینی ارتش از سرباز دلاور
همه این موارد در صورتی اتفاق میافتد که فرمانده نیروی زمینی ارتش از اقدامات شجاعانه افسران و سرباز آن حادثه تروریستی تقدیر میکند.
>> روایت دختربچه از شجاعت سرباز در نجات جان وی
>> کلام آخر
اما در جواب این شایعات که بیشتر برای تخریب اسلام و روحانیت بوده است؛ باید گفت که دین مبین اسلام و همه مراجع معتقدند حکم شرعی نجات جان زن از سوی مرد نامحرم به مقدار ضرورت [مقداری که موجب نجات وی شد] اشکال ندارد.