در فصل پاییز که طبیعتی سرد وخشک دارد مصرف میوه ها و غذهایی با طبع گرم توصیه می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ در این فصل برای افراد با مزاج سرد و خشک مصرف گرده گل و عسل به دلیل طبع گرم و سرشار از مواد مغذی توصیه می شود.
افراد در پاییز بهتر است با آب ولرم حمام و از مصرف غذاهای کنسروی، منجمد و مانده و غذاهایی با طبع بسیار گرم و ادویهجات با گرمی زیاد پرهیز کنند.
برای جلوگیری از خشکی پوست از روغن بادام شیرین، زیتون و بنفشه برای چرب کردن پوست استفاده شود همچنین در پاییز ورزش کردن به سبب برقراری تعادل در بدن مناسب است و سردی مزاج را کم می کند.
همچنین در این فصل از خوابیدن در مجاورت هوای سرد، نوشیدن آب سرد یا نشستن در آب سرد، خشم و اندوه و اضطراب به دلیل افزایش سودا پرهیز شود.
در این فصل بدن را از سرمای بامدادی و گرمای میان روز حفظ کنید و از پرخوابی و پرنوشی و پرخوری و خواب روز تا حد امکان اجتناب کنید.
و مصرف ماهی، آبلیمو و آبغوره، سرکه، پنیر شور، ماست و دوغ و کشک، میوههای ترش، ترشیجات را به حداقل برسانید.