با امینه وهاب زاده آشنا میشویم؛ بانوی آرپی جی زن دفاع مقدس و جانباز مجاهدی که در جبهه به شکار تانک میرفت و خود نیز راننده تانک بود.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما؛ امینه وهاب زاده بانویی مجاهد و از جمله چریکهایی است که در جبهه به شکار تانک میرفت و خودش هم راننده تانک بود.
امینه وهاب زاده بانوی آرپی جی زن دفاع مقدس از ۱۶ سالگی آموزشهای نظامی را فرا گرفت.
وی با شهیدان همت، حسن باقری، جهانآرا، عبدالرضا موسوی و صیاد شیرازی همرزم بود.
وهاب زاده، هفت بار مجروح شده و جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس است.
او آخرین بار در عملیات والفجر یک بر اثر انفجار گاز خردل شیمیایی شده و حالا، کپسول اکسیژن همرزم و همراه او است. او میگوید: در جزیره مجنون وقتی شیمیایی شدم، فریاد میزدم و کمک میخواستم، تصور میکردم همه صدایم را میشنوند، اما گویا در اثر استنشاق گاز شیمیایی هیچ صدایی از حنجره ام خارج نمیشد.
«امینه وهاب زاده» سال ۱۳۲۱ در شهر کاظمین عراق از مادری عراقی و پدری ایرانی به دنیا آمده و تا ۱۴ سالگی در کاظمین به سر برده است و از همان سنین نوجوانی علاقه خاصی به حضرت امام خمینی (ره) و فرایض ایشان پیدا کرد. بعد از آشنایی با خط مشی ایشان، اقدام به پخش اعلامیههای آن حضرت در عراق نمود تا اینکه در سن ۱۴ سالگی به دلیل همین فعالیتها به دستور «صدام حسین، رئیس جمهور معدوم عراق» به ایران تبعید شد.
وهاب زاده وقتی که وارد ایران شد، به خاطر سوابق انقلابی اش در کشور عراق، تحت تعقیب ساواک قرار گرفت و در ایران هم به خاطر فعالیتهای سیاسی و پخش اعلامیههای امام خمینی دستگیر و مورد شکنجههای سخت قرار گرفت. اما بعد از پیروزی انقلاب و ورود امام خمینی به ایران، به همراه جمع زیادی از فعالان سیاسی و انقلابی از زندان آزاد شد.
وی پس از انقلاب اسلامی عضو فعال کمیته انقلاب اسلامی بوده و در ردههای بالای سپاه و بسیج ناحیه غرب تهران به دفاع از ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخت تا اینکه جنگ تحمیلی علیه کشور عزیزمان آغاز شد و به عنوان نیروی داوطلب نظامی و در سمت مسئول امدادگران در جنگ حضور پیدا کرد.
وی در سال ۸۸ در روز زن به عنوان یکی از زنان نمونه از سوی ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفت.