مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران: هزینه پرورش مرغ در مازندران ۱۰ درصد و تلفات آن ۴ درصد کمتر از سایر استانها است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مازندران، عزیزالله شهیدیفر ظهر امروز در سومین جلسه کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان اظهار کرد: در حال حاضر ماهانه ۱۱ میلیون قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام و بنابراین روزانه ۳۵۵ هزار قطعه مرغ زنده در استان تولید میشود.
وی ادامه داد: متاسفانه بیشتر مرغهای تولیدی توسط واسطهها و به صورت زنده به خارج از استان بهویژه تهران ارسال و حدود ۵۰۰ تن مرغ در کشتارگاههای طیور استان کشتار میشود.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان سرمایهگذاری، اشتغال و تولیدات صنعت طیور استان ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال با اشتغال ۲۳ هزار نفر است که رتبه نخست را بین سایر استانها دارد.
این مسؤول با بیان اینکه هزینه پرورش مرغ گوشتی در استان مازندران ۱۰ درصد کمتر از سایر استانها است، گفت: میزان تلفات در صنعت پرورش مرغ گوشتی در استان ۴ درصد نسبت به سـایر اسـتانها کمتر است.
شهیدیفر با اشاره به اینکه این استان نسبت به استانهای دیگر دارای ضریب تبدیل بهتر در صنعت طیور گوشتی است، افزود: در بخش تولید جوجه یکروزه افزایش هچ در کارخانجات جوجه کشی استان مازندران حدود پنج درصد بیشتر از سایر استانهای کشور است.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر توسعه کمی طیور صنعتی ممنوع است و صدور مجوز جز در موارد خاص و برای زنجیرهها ممنوعیت دارد، اضافه کرد: صدور مجوز واحدهای پرورش کبک، بلدرچین و قرقاول از این ممنوعیت مستثنی است.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با ابراز تاسف از اینکه مشکلاتی مانند کمبود نقدینگی، بیثباتی بازار، گرانی نهادهها و نوسانات قیمت مرغ و نبود مشوقهای صادراتی سبب شده زنجیرهها نتوانند در زمینه صادرات موفق عمل کنند، گفت: با اختصاص مشوقهای صادراتی و تسهیلات کم بهره برای این زنجیرهها میتوان راه صادرات گوشت مرغ را هموار کرد.