معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای: با هماهنگی های این سازمان با گمرکات کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت بزودی مشکل توزیع لاستیک کامیون ها در کشور برطرف می شود.
داریوش امانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، همچنین در خصوص تعیین کرایه بر اساس تن/کیلومتر که یکی از خواسته های رانندگان بود نیز گفت: پس از برگزاری چهارده جلسه طولانی و صدها ساعت کار کارشناسی مشترک بین سازمان راهداری و نمایندگان رانندگان و اصناف ، فرمول محاسبه این کرایه بر اساس وزن و مسافت با لحاظ کردن دهها فاکتور و متغیر دیگر استخراج و مورد توافق همه طرف ها قرار گرفت و برای تصویب در مراجع قانونی، به کمیسیون ترابری دولت ارجاع شد که امیدواریم حداکثر در یکی دو ماه آینده این کمیسیون پیشنهاد ما را تایید و برای اجرا ابلاغ کند.
معاون سازمان راهداری همچنین در خصوص ادامه تلاش ها برای حل مشکلات رانندگان و مالکان کامیون های حمل بار جاده ای گفت: از همان ابتدای خرداد گذشته تاکنون، جلسات متعددی با نمایندگان تشکل های حمل و نقل کشور با هماهنگی دستگاههای اجرایی نظیر وزرت صنعت و سازمان تامین اجتماعی و گمرک و با همکاری کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی برگزار کردیم که به نتایج خوبی منجر شده است.
وی افزود: برخی مطالبات رانندگان مانند افزایش 20 درصدی کرایه بار، توزیع عادلانه بار بین رانندگان از طریق سالن بار و همچنین برخورد با شرکتهای متخلف توزیع بار، از همان ابتدا و در روزهای نخست پاسخ مناسبی داده شد و برخی دیگر از خواسته ها نظیر سخت و زیان اور شناخته شدن این حرفه نیازمند تغییر یا اصلاح قوانین بود که موضوع آن با هماهنگی کمیسیون اجتماعی مجلس در دست اقدام است.
امانی افزود: طرح بیمه تکمیلی رانندگان و همسرانشان نیز از دیگر خواسته های رانندگان بود که در ماههای گذشته در خصوص آن اقدام مناسبی صورت گرفت و اجرایی شد.
وی تامین قطعات یدکی، لاستیک و روغن موتور را از دیگر خواسته های رانندگان دانست و افزود: گرچه تامین این قطعات و ملزومات در حیطه اختیارات سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانهاست و جزو وظایف سازمان راهداری نیست اما بخاطر اهمیت موضوع، این سازمان مکاتبات گسترده ای با رئیس جمهور و معاون اول و همچنین وزارت صنعت داشت و خوشبختانه در چند روز اخیر، دستورات مناسبی برای ترخیص لوازم یدکی ولاستیک با تعرفه کمتر از گمرکات کشور صادر شد که امیدواریم بزودی و با اولویت ویژه این کالاها و مواد اولیه ترخیص شوند.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری با اشاره به نیاز ناوگان جاده ای به توزیع ماهانه صد هزار حلقه لاستیک جدید گفت: در دو ماه گذشته صد هزار لاستیک در کشور توزیع شد که نیمی از نیاز بازار را تامین می کرد و به همین دلیل قرار شد ارز مورد نیاز این بخش با اولویت یک از سوی بانک مرکزی تخصیص یابد و همچنین ترخیص لاستیک های موجود در گمرک با دستور معاون اول رئیس جمهور انجام شد.
وی تصریح کرد: همچنین 30 هزار حلقه لاستیک کامیون هم در اختیار سازمان اموال تملیکی است که قرار شد این تعداد هم بین رانندگان توزیع شود.
امانی از رانندگان خواست تحت تاثیر القائات برخی افراد و شبکه های اجتماعی قرار نگیرند و اطمینان داشته باشند که سازمان راهداری و نمایندگان آنها در اتحادیه های صنفی، همچنان پیگیر خواسته ها و مطالبات آنها هستند.