رئیس ستاد برگزاری نمایشگاههای صنعت آب و برق از برگزاری چهاردهمین دوره از نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب از ۱۱ تا ۱۴ مهر امسال در نمایشگاههای بینالمللی تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما "صدیقه ببران" در گفتوگو با (پاون)، با بیان این خبر اظهار داشت: تاکنون 231 شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این دوره از نمایشگاه اعلام آمادگی کردهاند که از این تعداد 202 شرکت از داخل کشور و 29 شرکت خارجی خواهند بود.
وی ادامه داد: مهمترین کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه چین، آلمان، اتریش، ترکیه، دانمارک، اسپانیا، هلند، انگلستان، یونان، آمریکا و فرانسه هستند که کشورهای آلمان، چین و ترکیه به صورت پاویونی در این دوره حضور خواهند یافت.
ببران با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه در فضایی به وسعت 21 هزار مترمربع برگزار خواهد شد، افزود: در این دوره نیز آخرین دستاوردهای صنعت آب و تاسیسات فاضلاب شامل لوله واتصالات، سامانههای تصفیه، فیلتراسیون و نمکزدایی آب، لوله و اتصالات و شیرآلات، سامانههای اتوماسیون، ابزارهای دقیق، سیستم اندازهگیری و تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات صنعتی و لوله و اتصالات ارائه خواهد شد.
وی هدف اصلی این نمایشگاه را کاهش تصدیگری دولت و سپردن حوزههای تخصصی به بخش خصوصی در راستای توجه ویژه دولت تدبیر و امید به این امر عنوان کرد و گفت: در جهت تبادل تجربیات و نوآوریهای جدید و حضور اصحاب صنعت به ویژه فراهم کردن زمینه حضور شرکتهای دانش بنیان یا نوپا که در حوزه صنعت آب وارد شدهاند، نقطه عطف این دوره از نمایشگاه خواهد بود.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو ادامه داد: رویکرد جدید صنعت آب در این نمایشگاه، خصوصیسازی و بهرهگیری از توانمندی بخش خصوصی، غیردولتی و شرکتهای دانشبنیان و نوپا خواهد بود و درصدد است تا زمینه لازم برای جذب سرمایهگذاری خارجی در صنعت آب و فاضلاب کشور فراهم آورد.
ببران تصریح کرد: بهرغم موج تحریمهای جدید از سوی آمریکا، کشورهای مهم اروپایی و شرکای تجاری ایران در اروپا و آسیا از این نمایشگاه استقبال کردهاند که همین موضوع نشان از اهمیت بیش از پیش ایران در منطقه و اقتصاد جهان است.
رئیس ستاد برگزاری نمایشگاههای صنعت آب و برق مولفه مهم این دوره را توسعه استانداردها و شاخصهای رشد و توسعه اقتصادی کشور در بخش آب و فاضلاب عنوان کرد و ادامه داد: از جمله ویژگیهای نمایشگاه، شناسایی نوآوران و مبتکران بخش خصوصی در صنعت آب و فاضلاب کشور، شناسایی فناوریهای جدید، ایجاد تعامل بیشتر بین بخش خصوصی داخلی و خارجی است.
وی افزود: در جهت تعامل بیشتر بخش خصوصی با دولت، نشستهای تخصصی و مشورتی پیرامون چالشهای صنعت آب بین مقامات دولتی و نمایندگان بخش خصوصی برگزار خواهد شد.
ببران در پایان از برگزاری کارگاه تعاملی روزنامهنگاری در بخش آب خبر داد و گفت: این کارگاه با حضور با حضور اساتید مجرب حوزه آب، جامعه شناسی و رسانه برگزار خواهد شد.