رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: به طور میانگین حدود ۷۰ درصد از دانش آموختگان این دانشگاه جذب بازار کار میشوند.
ابراهیم صالحی عمران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: دانش آموختگان این دانشگاه در بخشهای دولتی استخدام نمیشوند و هدف نیز این نیست که کارمند دولت شوند.
وی گفت: مهارتی به دانشجویان این دانشگاه ارایه میشود و این افراد میتوانند برای خود اشتغال ایجاد کنند به گونهای که در بسیاری از رشتهها نزدیک به صددرصد دانش آموختگان وارد بازار کار میشوند و در برخی دیگر این گونه نیست که این رشتهها را بازنگری خواهیم کرد.
صالحی عمران افزود: بیش از ۲۰۰ طرح عمرانی در دست اجرا داریم و برای اتمام آنها حدود ۵۵ مناقصه برگزار کرده ایم و تعدادی از این طرحها تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی گفت: واحد خیرین را نیز ایجاد کرده ایم و هم اکنون ۵۰ طرح توسط خیرین در دست اجراست.
صالحی عمران افزود: تلاش داریم تا پایان سال عضو هیأت علمی جدید جذب کنیم و هم اکنون ۲۰ هزار نیروی حق التدریس داریم که باید برای جذب آنها تلاش کنیم و کمیته ساماندهی نیز برای این موضوع تشکیل شده است.
وی گفت: تلاش داریم امسال ارتباط با صنعت، بخش خصوصی، اصناف و شهرکهای صنعتی و کارفرمایان را افزایش دهیم.
صالحی عمران افزود: براساس تفاهم نامهای که با صندوق نوآوری و شکوفایی امضا کرده ایم مقرر شد زمینهای فراهم کنیم که دانشجویان و استادان این دانشگاه بتوانند شرکتهای دانش بنیان تأسیس کنند.
وی گفت: همچنین با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز مذاکره کرده ایم که مراکز نوآوری را در واحدهای دانشگاه فنی و حرفهای ایجاد کنیم.
صالحی عمران با بیان اینکه اشتغال به تحصیل حدود ۱۷۰ هزار دانشجو در این دانشگاه ظرفیتهای خوبی برای تأسیس شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد است، افزود: تأکید بر مهارت افزایی یکی از مهمترین رسالتهای این دانشگاه است.
وی با اشاره به جدا شدن این دانشگاه از وزارت آموزش و پرورش و پیوستن آن به وزارت علوم گفت: این دانشگاه از نظر دارا بودن مربی، استاد و کارکنان مشکلاتی دارد و تلاش میکنیم این مشکل را نیز برطرف کنیم و تا امروز ۳۷۰ نفر برای جذب و ساماندهی به سازمان امور استخدامی معرفی شدند تا کد استخدامی دریافت کنند.