سه سارق ساعت مچی طلا به ارزش یک و نیم میلیارد ریال، متعلق به یک شهروند قوچانی، امروز در مشهد دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده انتظامی قوچان گفت: در پی شکایت شهروند قوچانی مبنی بر سرقت ساعت مچی گرانقیمتش، دستگیری عاملان این سرقت به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قوچان قرار گرفت.
سرهنگ قدیر مصرخانی افزود: فرد شاکی قصد فروش یک عدد ساعت مچی طلا به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال را داشت که خریداران پس از گرفتن ساعت بدون پرداخت وجه به فروشنده، از محل متواری شدند.
وی گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با رد زنی های پلیسی و جمع آوری اطلاعات سه سارق را در شهرستان مشهد شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر کردند و ساعت مچی نیز از مخفیگاه آنان کشف شد.
سرهنگ مصرخانی افزود: متهمان در بازجویی ها به بزه ارتکابی اعتراف کرده و راهی مراجع قضایی شدند.
فرمانده انتظامی قوچان همچنین از دستگیری سارق سیم و کابل با هفت فقره سرقت در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل در این شهرستان پیگیری موضوع و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی شیوه های وقوع سرقت، کارآگاهان به یک سارق سابقه دار مظنون شده و با هماهنگی مراجع قضایی وی را در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.
سرهنگ مصر خانی گفت: متهم مزبور در بازجویی ها به هفت فقره سرقت سیم و کابل اعتراف کرد و در بازرسی از مخفیگاه وی مقادیر قابل توجهی سیم و کابل سرقتی کشف شد.
او افزود: متهم یاد شده به منظور سیر مراحل قانونی راهی مراجع قضایی شد.
قوچان در 137 کیلومتری شمال مشهد واقع است.