دبیر کل اتاق مشترک ایران و کره جنوبی گفت: تلاش مقامات ایرانی و کره ای بر اینکه روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور همواره برقرار و تحریم ها و تهدیدهای آمریکا خدشه ای در این روابط ایجاد نکند.
وی با اشاره به مثبت بودن تراز تجاری ایران و کره جنوبی طی سال گذشته ادامه داد: بیشترین صادرات دو کشور طی 12 ماهه پارسال شامل میعانات گازی وکالاهای غیر نفتی مانند مس، روی و مواد معدنی و بیشترین حجم واردات ایران از کره جنوبی مشمول خودرو، لوازم خانگی، قطعات الکترونیکی، موبایل و تجهیزات هایتک بوده است.
دبیر کل اتاق مشترک ایران و کره جنوبی گفت: امسال آمار دقیقی از میزان مبادلات تجاری بین دو کشور به دلیل اختلال در چرخه واردات و صادرات در دست نیست.
وی افزود: انتقال دانش فنی از کره جنوبی و همینطور تولید مشترک بین دو کشور از جمله سیاست های مهم جمهوری اسلامی طی سال های اخیر بوده که خوشبختانه قدم های خوبی هم در این خصوص برداشته شده است.
فیروزی تصریح کرد: خروج یکجانبه آمریکا از برجام سیاست مزبور را تحت شعاع قرار داد و برخی از شرکت های کره ای از ایران خارج شدند البته ناگفته نماند این خروج بصورت سیستماتیک نبوده است.
وی ادامه داد: کره جنوبی به لحاظ تاریخی، فرهنگی و اقتصادی رابطه خوبی با ایران دارد بنابراین ترجیح می دهد این ارتباط همچنان برقرار باشد.
دبیر کل اتاق مشترک ایران و کره جنوبی گفت: مقامات دو کشور همواره در تلاشند متاثر از تحریم ها و تهدیدهای آمریکا به این روابط خدشه ای وارد نشود.