کشت محصولات ارگانیک در تربت جام 2 و نیم برابر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: سطح زیر کشت محصولات ارگانیک و
اصغر خوشخو افزود: طرح تولید محصول ارگانیک و سالم در این منطقه پارسال دو هزار و 470 هکتار بود.
وی گفت: عملیات اجرایی تولید محصول سالم در تربت جام در مزارع خربزه، گوجه فرنگی، سیب زمینی و باغات پسته اجرا شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام بر اهمیت تولید محصول ارگانیک برای سلامت مصرف کنندگان تاکید کرد و افزود: افزایش میزان محصولات سالم و ارگانیک در اولویت برنامه های جهاد کشاورزی تربت جام است که با تحقق چنین امر مهمی می توان از ظرفیت قابل ملاحظه صادراتی محصولات کشاورزی ارگانیک به نفع کشاورزان و اقتصاد خراسان استفاده بهینه کرد.
خوشخو در ادامه به اجرای طرح آبیاری نوین در سطح مزارع تربت جام نیز اشاره کردو گفت: هم اکنون 23هزار هکتار از 45هزار هکتار مزرعه و باغ در تربت جام به سامانه های نوین آبیاری مجهز شده است.
محصول ارگانیک به محصولی گفته می شود که در همه مراحل رشد با نظام طبیعی هماهنگ باشد و در خاکی که از چند سال قبل هیچگونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر علف هرزکشها، قارچ کشها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت شده است رشد می کند.
تربت جام در منطقه مرزی شرق کشور، سالانه 30نوع محصول زراعی و 25 نوع محصول باغی تولید می کند.
14 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی تربت جام وجود دارد.