برداشت انگور در تیران و کرون ۶۰درصد کاهش یافت.
محسن حاج عابدی با بیان اینکه هزار و 500هکتار از باغ های این منطقه زیر کشت انگور است، افزود: توزیع آب امسال تنها برای حفظ درختان و گیاهان بود و برای افزایش کیفیت محصول کافی نبود گفت: کاهش بارندگی زمستان سال گذشته در کاهش محصول باغی موثر بود و آب مورد نیاز درختان در فصل زمستان تامین نشد.
وی افزود: کیفیت محصول امسال نیز در مقایسه با سال های گذشته کاهش یافت و قابلیت عرضه به بازار نیز کمتر شده و همین کاهش عرضه در افزایش قیمت انگور اثرگذاشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: تابستان امسال برای حفظ درختان به ویژه تاکستان ها بیش از دو میلیون مترمکعب آب در باغ ها جاری و یا به وسیله تانکر توزیع شد اما این میزان آب متناسب با نیاز کشاورزان نبوده است.
وی افزود: درصورت رفع مشکل خشکسالی و افزایش بارندگی ها میزان برداشت انگور این شهرستان به 35هزار تن نیز می رسد اما محدودیت های توزیع آب و خشکسالی ها مانع افزایش تولید این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون با اشاره به احداث تاکستان به وسعت بیش از 80هکتار در این منطقه گفت: فعالیت این تاکستان به دلیل کمبود آب امسال متوقف شد.
وی گفت: اگر باغداران این شهرستان طرح یکپارچگی اراضی را اجرا کنند از تسهیلات بانکی برای اجرای روش های نوین کشاورزی مانند آبیاری تحت فشار بهره مند می شوند.
حاج عابدی گفت: از انگور این شهرستان مواد خوراکی دیگری شامل شیره، سرکه و کشمش به صورت خانگی تولید می شود.
وی برند سازی و بسته بندی را از نیازهای صنعت تولید و عرضه انگور در این منطقه دانست و افزود: نبود صنعت بسته بندی در تیران و کرون حلقه تولید محصولات کشاورزی و تجاری سازی آن ها را نا تمام گذاشته است.
تیران و کرون دارای پنج هزار هکتار اراضی باغی است که هزار و 500 هکتار آن به تاکستان و بقیه درختان بادام، گردو، هلو، انار و زردآلو است.