امسال 5 هزار و 376 تن سیر در زمینهای کشاورزی شهرستان قائم شهر تولید شد.
مجید جعفری با بیان اینکه حبه های سیر قبل از کاشت می بایستی با قارچ کش هایی مانند رورال تی اس ضدعفونی تا از پوسیدگی های قارچی که معمولا در اوایل کشت سیر رخ می دهد، جلوگیری شود افزود: رعایت فاصله کاشت از جمله فاصله بین ردیف ها 25 تا 30 سانتی متر، روی ردیف ها 10 تا 15 سانتیمتر و عمق کاشت 3 تا 5 سانتی متر یکی از اصول صحیح کاشت بوده که می تواند در عملکرد محصول بسیار موثر باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: در صورت سنگین بودن بافت خاک از کودهای دامی از کود مرغی برای سبک کردن خاک و تامین عناصر غذایی استفاده شود، زیرا گیاه سیر به دلیل حساس بودن به شرایط ماندآبی و احتمال پوسیدگی، بهتر است در خاک های سنگین با بافت رسی کاشته نشود.
جعفری افزود: امسال با میانگین عملكرد 7 تن سیر سبز در هر هکتار، 5 هزار و 376 تن محصول در زمینهای کشاورزی این شهرستان تولید شد.