تیم ملی والیبال ایران امشب نخستین بازی خود را در رقابتهای قهرمانی مردان جهان مقابل تیم پورتوریکو برگزار خواهد کرد.
در این دیدارها کادر فنی تیم ملی به سرمربیگری ایگور کولاکوویچ به خوبی بازیکنان را زیر نظر گرفته بود و از آن جا که فرصت زیادی برای انتخاب نفرات وجودنداشت کولاکوویچ با همان ترکیب بازی های آسیایی تیمش را برای قهرمانی مردان جهان بست و حالا آن ها در وارنا محل برگزار رقابت های گروه چهارم حضور دارند و امشب به مصاف "پورتوریکو" نخستین حریف خود خواهند رفت.
پورتوریکو نماینده پان امریکن(آمریکای مرکزی) است، سبک والیبال آن ها برگرفته از برزیل قدرتی است و اگر در برابرشان تاکتیک های سرعتی را بیشتر در دستور کار قرار دهیم امتیازآوری در بازی نخست دور از دسترس نیست.
تیم چهارم منطقه کارائیب تاکنون عنوان قابل توجهی را در رویدادهای بزرگ به دست نیاورده است اما این به آن معنا نیست که شاگردان ایگور پورتوریکو را دست کم بگیرند چرا که کوچکترین فرصت بوجود آمده برای حریف ممکن است به بردش بیانجامد و باخت برای بلندقامتان ایران رقم بخورد.
امسال تیم ملی در بازی های آسیایی بهترین نتیجه را به دست آورد اما این دیدارها برای والیبال کشورمان که فراتر از آسیاست و حالا در جهان حرف های زیادی برای گفتن دارد در جاکارتا تحت فشار قرار نگرفت ، اما حالا رقابت های قهرمانی مردان جهان می تواند برای آن ها سنگ محک جدی باشد و عیار واقعی والیبال ایران با مربی مونته نگرویی مشخص شود.
بهترین عنوانی که والیبال ایران در رقابت های قهرمانی جهان در طول پنج دوره حضورش بدست آورده بود در سال 2014 بود که ملی پوشان به سرمربیگری اسلوبودان کواچ جایگاه ششم را به خود اختصاص دادند، با توجه به این مساله بهترین نتیجه ای که بلندقامتان ایران در ششمین تجربه حضورشان در سطح جهانی می گیرند باید به مراتب بهتر از عنوان دوره قبل و یا تکرار آن باشد.
براساس تصمیم گیری انجام شده در اين ديدار که ساعت 18:30 آغاز مي شود، "معمر الکعب" از الجزایر به عنوان داور اول حضور دارد وي از سال 2000 به لیست داوران بین المللی اضافه شده است، همچنين "یوری رامیرز" از جمهوری دومنیکن به عنوان داور دوم بازي را قضاوت خواهدکرد، وي 47 ساله است و از سال 2002 به جمع داوران بین المللی پیوست.
گروهبندی دور مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان سال ۲۰۱۸ به شرح زير است؛
گروه اول: ایتالیا، آرژانتین، ژاپن، بلژیک، اسلوونی و جمهوری دومینیکن
گروه دوم: برزیل، کانادا، فرانسه، مصر، چین و هلند
گروه سوم: آمریکا، روسیه، صربستان، استرالیا، تونس و کامرون
گروه چهارم: بلغارستان، لهستان، ایران، کوبا، فنلاند و پورتوریکو
يادداشت: انسيه ورزنده