با افزایش سواد رسانه ای خانواده ها ، از نقش فضای مجازی در تغییر کارکرد خانواده جلوگیری می شود.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت با افزایش سواد رسانه ای خانواده ها ، از نقش فضای مجازی در تغییر کارکرد خانواده جلوگیری می شود
وي با تاکید بر افزایش سواد رسانه ای خانواده ها گفت: فضای مجازی، کارکرد خانواده را تحت تاثیر قرارداده ونیاز است که برنامه های متناسب علمی برای ساماندهی این فضا و فرهنگسازی استفاده از آن تدوین و اجرایی شود.
فاطمه السادات حسینی در نشست بهره گیری از فضای مجازی برای توانمندی بانوان و خانواده افزود: در توجه به فضای مجازی سه نوع نگاه واقع بینانه، خوش بینانه و بد بینانه وجود دارد و در حقیقت باید واقع بینانه و عاقلانه به این فضا توجه و راهکارهای توسعه فرهنگی و استفاده مناسب از این فضا ارائه شود.
وی با بیان اینکه خانواده ها شناخت دقیقی از فضای مجازی ندارند و این موضوع آسیب های این فضا برای فرزندان آنها را افزایش می دهد، تصریح کرد به علت توسعه فضای مجازی، ارتباطات اجتماعی، فعالیت های فیزیکی و اجتماعی و فعالیت های اجتماعی افراد بسیار کاهش یافته و این فضا حتی در برخی جوانان تبدیل به نوعی اعتیاد شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ضرورت مدیریت فضای مجازی باید موج سازی و حساس سازی برای خانواده ها و جامعه صورت گیرد و در این رابطه مردم و خانواده ها باید آگاه شوند.
وی بر برگزاری همایش سواد رسانه ای در استان کرمان و تشکیل قرارگاه خانواده و فضای مجازی نیز تاکید و بیان کرد: این قرارگاه باید در برنامه ریزی دوره های آموزشی، تامین محتوای آموزشی، انتخاب زمان مناسب و مخاطبان دوره های آموزشی نقش اساسی ایفاء کند.
اقای الهامی مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان نیز گفت: امسال آموزش های پیش بینی شده کارآفرین و فضای مجازی، کسب و کار اینترنتی، آشنایی با فعالیت های مالی، خرید امن اینترنتی و نمونه کسب و کارهای خانگی در فضای مجازی در 5 روستای استان با محور یت بانوان ارائه می شود