برای دومین سال متوالی کاشت گیاه کینوا در مزارع شهرستان نطنز آغاز شد.
کیانوش با بیان اینکه این گیاه بومی بولیوی، شیلی و پرو است افزود: گیاه کینوا مقاوم به شوری آب بوده و الگوی کشت مناسبی برای مناطق شور و کم بازده و در شرایط گرم و خشک این شهرستان است.
کینوا در دو دوره زمانی بهار و تابستان برداشت می شود.
این گیاه به خاویار گیاهی معروف بوده و مادر همه دانه های خوراکی و جایگزین مناسبی به جای نان و برنج و بهترین رژیم برای مقابله با دیابت نوع 2 است که دو فصل کشت بهاره و تابستانه دارد.
دانه این گیاه کم حجم و بسیار خوش هضم است و منبعی غنی از پروتئین، آهن، منیزیم، فیبر، فسفر و ویتامین ب. 2 به شمار میرود.
کشت این گیاه در راستای سیاست تغییر الگوی کشت و حذف گیاهان پر آب و ترویج گیاه کم آب توصیه می شود.