رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: کشت نشایی به علت افزایش کیفیت محصول و کاهش مصرف آب با استقبال کشاورزان قمی روبرو شده است.
وی با اشاره به اینکه پیش از این محصولاتی از جمله گوجه، طالبی و صیفی جات به صورت نشایی کشت می شد گفت: از سال گذشته محصولاتی از جمله ذرت، پنبه، کلزا و چغندر نیز به صورت نشایی کاشت می شود .
طلایی با بیان اینکه در روش نشایی، محصولات، به علت کشت در گلخانه، از خسارت های ناشی از سرما و باران های بی موقع در امان خواهند بود افزود: به گفته کشاورزان، در این روش میزان آبیاری نیز به یک چهارم میزان قبل کاهش می یابد.
وی در خصوص افزایش کمی محصولات گفت: در روش بذری، در هر هکتار حدود 8 هزار بذر کاشته می شود که در این روش این رقم به حدود ده برابر در هر هکتار افزایش می یابد.