سرپرست دانشگاه آزاد: توسعه کمی این دانشگاه بدون برنامه ممنوع است و باید حتما با برنامه ریزی انجام شود.
وی با اشاره به وضع ادغام وزارت خانههای آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از سال ۱۳۱۹ تا سال ۱۳۴۶ شاهد ادغام و یا جداسازی وزارت خانههای مختلف آموزش و پرورش، جوانان، علوم، تحقیقات و فناوری بوده ایم تا اینکه در سال ۱۳۴۶ وزارت آموزش و پرورش به دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش تبدیل شد.
طهرانچی افزود: از ۶ تا ۱۸ سالگی بچههای این مرز و بوم به آموزش و پرورش تحویل داده میشوند و از سن ۱۸ تا ۲۱ سالگی تحت نظر وزارت علوم، وزارت ورزش و جوانان، وزارت بهداشت و یا وزارت آموزش و پرورش قرار میگیرند، اما از سن ۲۱ سالگی دیگر این کلاف سردر گم میشود و شاهد اجرایی شدن سیاستهای تربیتی نیستیم بنابراین باید رویکرد یکپارچه داشته باشیم.
وی تاکید کرد: ما در دانشگاه آزاد اسلامی تمام این مسائل را مد نظر قرار دادیم و این رویکرد یکپارچه را در سازمان سما بوجود آوردیم بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی یک فرصت برای نظام جمهوری اسلامی است تا اینکه حلقه تعلیم و تعلم، خلق، شکل و تکثر یابد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای انجام دادن این رویکرد یکپارچه ما باید برنامه تربیتی پیوسته داشته باشیم و این برنامه توسط مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی شده است و باید قدر آن را بدانیم، زیرا اگر نگاه ما به مسئله تعلیم و تربیت اقتصادی شود آن زمان است که ما دچار بی اخلاقی میشویم و شما مسئولان و مدیران سازمان سما باید با رسالت اخلاقی و تربیتی به این مسئله نگاه کنید و این فعالیت را مدنظر قرار دهید.
طهرانچی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تنها نهاد یکپارچه تعلیم و تربیت است و میتواند زیرعلم ولایت الگو قرار گیرد و سند تحول (سند تحول بنیادین آموزش و پرورش) سندی است که نگاه و مبنا، چیستی و چگونگی این تربیت را مشخص میکند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در کتاب آسمانی ما قرآن نگاه خاصی برای تربیت در نظر گرفته شده است، گفت: این کتاب، کتاب هدایت و عبرت آموزی است و در این کتاب الگوی تربیت علمی ارائه شده است و باید در سند تحول بنیادین به این الگو توجه شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه توسعه کمی بدون برنامه ممنوع است، افزود: باید در توسعه کمی برنامه ریزی داشته باشیم و این برنامه باید در دستور فعالیت شورای تعلیم و تعلم قرار گیرد و ما بدنبال پیاده سازی الگوی موفق تعلیم و تعلم هستیم البته یک شبه و یکساله این فعالیت صورت نمیگیرد و باید به آن توجه شود و ما میخواهیم که فرزندان در دوران مهدکودک، پیش دبستانی، دبستان، آموزش و پرورش و سه ساله اول آموزش عالی بر اساس سند تحول حرکت کنند.